Celebrity

Få stjerne-stylist Rachel Zoes bedste styling-tips

af Mia Qvist Scheelsbeck 27/08/2012
Rachel Zoe klæder stjernerne på – her får du hendes bedste moderåd

Hun har store stjerner som Kate Hudson, Keira Knightley, Jennifer Garner og Anne Hathaway på sin kundeliste, og hun er altid selv ulasteligt klædt.

Rachel Zoe ved lige præcis, hvordan man skal klæde sig, og hun giver her sine bedste moderåd videre:

Vær varsom med tidens trends
Selvom det er trendy med minishorts, tweed-jakkesæt eller fløjlsbukser, skal du ikke nødvendigvis løbe hen til en forretning og købe det. For det er ikke sikkert, at trenden passer til dig. Rachel Zoe forklarer, at trenden med skinny jeans slet ikke passer til hendes korte ben - men i stedet for at droppe trenden, sætter hun lange støvler til bukserne, hvilket virker fint. Det handler nemlig om at få trenden til at passe til din personlighed og kropsform.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pas på buksernes længde
Med mindre det er meningen, at bukserne skal gå til anklerne, er det virkelig vigtigt, at du har lange nok bukser på. Ifølge Rachel Zoe skal bukserne faktisk næsten røre jorden.

"I den ideelle verden ville vi have forskellige eksemplarer af samme par bukser, så de passede til både høje hæle og flade sko. Men det har de fleste af os ikke, så derfor skal man vælge, om bukserne skal være til det ene eller det andet par sko", siger Rachel Zoe, der synes, at for korte bukser er én af de værste modesynder, man kan begå.

Ikke mikse for meget
Har du en sølv-taske på, skal du droppe guldskoene. Det er ikke godt at mikse på den måde.

Det er fint at kopiere
Ser du en kvinde på gaden med en fantastisk skjorte, eller er du inspireret af en kendis-kvinde, så er det helt okay, siger Rachel Zoe. Det er rigtig godt at finde inspiration hos andre og bruge det på sig selv.

Mist ikke modet trods et lille budget
Det er langt fra alle, der har råd til designertøj, men det er der ingen grund til at være ked af. Man kan nemlig sagtens være med på moden alligevel. Har du en lækker designertaske, kan du sagtens style den med H&M-tøj, ligesom tøj fra Zara, H&M og Topshop sagtens kan være hipt. Ifølge Rachel Zoe er det let nok at følge moden med få penge.

Det handler om det store billede
Du skal ikke kun tænke på tøjet - håret og makeuppen er ligeså vigtige faktorer, du skal tænke ind i dit daglige outfit. En hestehale fungerer altid, hævder Rachel Zoe.

Drop de glimtende sten på tøjet
Rhinstene og andre pyntegenstande på tøjet skal man droppe. Heller ikke logoer og bogstaver med små glimtende sten er i orden.
"Nej, det skal vi helt af med", siger Rachel Zoe.

Du skal være komfortabel
Man skal ikke hoppe i en minikjole, hvis ens knæ er grimme, og man skal droppe den stramme T-shirt, hvis man er småtyk. Udover at vide, hvad der passer godt til ens kropstype, skal man også have det godt og føle sig komfortabel i det tøj, man går i. Det kan nemlig ses på attituden.

Stol ikke på spejlbilledet
"Tag hellere et billede", lyder rådet fra Rachel Zoe, for det er ikke altid, du kan stole på spejlet.

"Jeg troede, at farven blå var rigtig dårlig på mig, indtil jeg en dag havde en mørkeblå jumpsuit på og alle sagde: "Hvorfor har du dog aldrig blå på?". Spejlet er ikke altid det mest hjælpesomme redskab, men kameraer lyver aldrig. De giver dig lov til at træde lidt ud og se dit outfit med et objektivt syn, så tag et billede, hvis du er lidt i tvivl om et look. Og se det fra alle vinkler", siger Rachel Zoe.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her