Kim Kardashian kysser med en ny mand
Foto: Mega
Celebrity

Er denne mand Kim Kardashians nye kæreste?

af Signe Frederikke Pedersen & Adele Bennett-Larsen 3/11/2021
Noget tyder på, at Kim Kardashian og komikeren, Pete Davidson har gang i en hed romance - i hvert fald, hvis man skal tro videoen, hvor de to kendisser kysser hinanden.

Kim Kardashian er blevet spottet hånd-i-hånd med den 14 år yngre SNL-komiker, Pete Davidson i en rutsjebanetur i den amerikanske halloween-forlystelsespark 'Knott's Scary Farm'.

Med i forlystelsesparken var Kim Kardashians søster, Kourtney Kardashian og hendes forlovede Travis Barker. 

Læs også: Kourtney Kardashian er blevet forlovet

Kilder tæt på parret er dog uenige om, hvorvidt der er amoriner i luften mellem de to stjerner eller ej, fortæller de til People.

Kys for åben skærm

Rygterne om romance mellem Pete Davidson og Kim Kardashian er dog ikke kun baseret på rutsjebaneturen, men også på et fint, lille kys mellem de to kendisser.

I det amerikanske talkshow 'Saturday Night Live', deltog Kim Kardashian og Pete Davidson i oktober måned 2021 i en Aladdin-sketch med Pete Davidson i Aladdin-kostume og Kim Kardashian i Jasmin-kostume. I slutningen af sketchen kysser de på Aladdins flyvende tæppe. 

Kærlighedshistorik 

Efter en kort forlovelse med popstjernen Ariana Grande tilbage i 2018, har Pete Davidson datet nogle af Hollywoods allerstørste stjerner, herunder Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber og senest ”Bridgerton”-stjernen, Phoebe Dynevor.

Kim Kardashian har fire børn med "Donda"-aktuelle Kanye West, som juridisk nu har skiftet sit navn til "Ye". Sammen har de døtrene North og Chicago, og sønnerne Saint og Psalm.

Hvorvidt rygterne om en flirt mellem Kim Kardashian og Pete Davidson taler sandt, vides endnu ikke, men de to stjerner ser da i hvert fald ud til at hygge sig i hinandens selskab.

Mens vi spændte venter på at finde ud af mere om det mulige nye par, kan du i galleriet herunder se nogle af Kim Kardashians mest ikoniske looks gennem tiden.