Foto: Mega
Datingsucces

Dating-app afslører: I disse fem danske bydele flirter beboerne mest

af Line Lei Mohrsen Jensen 3/12/2020
Er du på udkig efter dit livs store kærlighed, men ved du ikke, hvor du skal lede? Bare rolig, der er gode nyheder! En kendt datingapp har netop offentliggjort en liste over fem bydele i København, hvor der flirtes mest. Læs med her, og se hvor.

Er du (også) én af de mange danskere, der jagter kærligheden, men som endnu ikke har fundet den, fordi du ikke ved, hvor du skal lede?

Datingverdenen kan siges at være lidt af en jungle at navigere rundt i, for hvor er det mest oplagte sted at opsøge kærligheden, og hvor er chancen størst for at møde det perfekte match?

Hvis man spørger datingappen, happn, så er der ingen tvivl om, at vores kære hovedstad er svaret.

København vrimler nemlig med sociale mennesker, og her kan du med garanti støde ind i din udkårne på en af byens romantiske restauranter eller hippe barer.

Spørgsmålet er bare - hvor henne og i hvilken bydel?

Læs også: Her er de 5 mest almindelige typer, som du helt sikkert kender fra datingapps

Datingappen, happn, har foretaget en undersøgelse på baggrund af deres brugeres data og lokalitet, og har netop offentliggjort en liste over de områder, hvor der bliver flirtet allermest i København. Så hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage hen for at finde din næste date, så kan du med god grund overveje et af stederne fra listen herunder. 

Topliste: Københavns fem mest flirtende bydele

1. Vesterbro
2. Nørrebro
3. Østerbro
4. Frederiksberg
5. Indre by

Øverst på toplisten kan vi finde det hippe Vesterbro, herefter kommer Nørrebro og Østerbro, og på en fjerde- og femteplads kommer Frederiksberg og indre by. Med andre ord er det altså brokvartererne, som du skal tage til, hvis du vil øge dine chancer for at møde den eneste ene. 

Psst! Hvis du overvejer at tage et smut forbi en af de fem flirtende bydele, synes vi, at det er passende at guide dig til 7 ting, som du ikke skal gøre på første date. Scroll løs i galleriet herunder.