Beyoncé og Jay-Z udlodder fribilletter til deres koncerter resten af livet – på en betingelse
Foto: MEGA
Beyoncé + Jay-Z

Beyoncé og Jay-Z udlodder fribilletter til deres koncerter resten af livet – på én betingelse

af Line Sara Simonsen 5/02/2019
Beyoncé og Jay-Z har i samarbejde med The Greenprint Project valgt at udlodde fribilletter til deres koncerter resten af livet til én af deres fans, men på én betingelse... Og det læner sig op ad én af de mest omdiskuterede emner i øjeblikket...

Det er vist ingen hemmelighed længere, at der de seneste par år har været et øget fokus på, hvordan vi passer på miljøet – og vi kan vist heller ikke komme uden om, at en af de største miljøsyndere er kød. Noget, der har fået flere tusinde verden over til at kaste sig over den vegetariske levestil – og nogle endda den veganske og dermed 100% plantebaseret kost.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mange vil nok tage Jay-Z og især Beyoncés ord for hellige, da de i den grad fungerer som rollemodeller for mange af deres fans. Og nu opfordrer de altså alle deres fans (og alle andre garanteret) til at droppe kød og i stedet spise plantebaseret kost.

Beyoncé opfordrer nemlig sine fans til at spise plantebaseret kost ved at dele to billeder på sin Instagram-profil, hvor det frmegår, at hun og Jay-Z i samarbejde med plantebevægelsen Greenprint Project - en organisation som prøver at overbevise folk om, at plantebaseret kost er godt for både jorden og din egen krop - udlodder fribilletter til alle sine egne og Jay-Zs koncerter resten af livet.

Det eneste krav for at deltage? At man går med på den veganske levevej (... og er amerikansk statsborger – øv!).

I opslaget på Instagram giver hun eksempler på, hvad et ”Greenprint Project” kunne være efterfulgt af spørgsmålet ”What’s your Greenprint?”. Et 'Greenprint' kunne fx være at spise to plantebaserede måltider om dagen, altså en form for grøn målsætning, man gør sig.

Og hvis det ikke skulle være Beyoncé, som opfordrede folk til at droppe kød og i stedet spise plantebaseret kost, hvem skulle det så være? Vi er i hvert fald overbeviste om, at Beyoncé nok skal få en masse til at hoppe med om bord på planteskibet.

Der er nemlig ingen tvivl om den magt og indflydelse, som Beyonce og Jay Z har overfor deres fans, herunder særligt den unge målgruppe. Du husker måske, at Beyoncé og Jay-Z filmede musikvideoen til deres sang "Apeshit" på Louvre i Paris. Efter musikvideoen havde været ude et stykke tid, meldte Louve ud, at de havde haft besøgsrekord, hvilket de var sikre på havde noget at gøre med Beyoncé og Jay Z's omtale og fokus på Louvre i musikvideoen. Og det var især den yngre målgruppe, som Louvre oplevede et ekstra stort antal besøgende fra. Så når det gælder markedsføringen af et budskab, er der næppe nogle bedre kandidater at få at øje på end netop Queen B og gemalen.

Læs også: 6 tips til at leve mere miljøvenligt og bæredygtigt i 2019

Men hvis du ikke er heeelt motiveret til at spise udelukkende plantebaseret kost, bare fordi Beyoncé siger det, så kan man på hjemmesiden for The Greenprint Project også udforske hvor mange plantebaserede måltider, der fx kan spare den tilsvarende mængde vand, der er nødvendig for at fylde 200 kander vand for en familie i Indien. Svaret vil komme bag på dig...

Om kort tid kan en vegansk amerikaner altså kalde sig for den heldige vinder af koncertbilletter til Beyoncés og Jay-Zs koncerter resten af livet (og det er altså vurderet til have en værdi på over 60.000 kroner!).

... Gid vi kunne være med, siger vi bare!

I galleriet har vi samlet nogle af Beyoncés flotteste on-stage outfits, som du kan sukke lidt over, nu hvor vi ikke selv kan deltage i konkurrencen.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her