Foto: @adele
Adele

12 facts om Adele, du sikkert ikke vidste

af Anna Birch Jakobsen 10/11/2020
Adele er en af de mest populære sangerinder nogensinde - og heldigvis er der endelig mere musik på vej fra den britiske sangstjerne. Derfor er det ved at være på tide, at vi ved lidt mere om hende, end at hun har en fantastisk sangstemme og står bag megahits som 'Rolling in the Deep' og 'Hello'. Læs de 12 facts om Adele, som du sikkert ikke vidste.

Adele har holdt en lang pause fra sin sangkarriere, siden hun i 2017 måtte aflyse det resterende af sin turné rundt om i verden for at gennemgå en nødvendig operation af sit stemmebånd. 

Nu - 3 år senere - er hun endelig klar til at genoptage karrieren og producere nye megahits, som vi kan skråle med på. 

Hendes nye album skulle have været udkommet i september, men er blevet udsat på ubestemt tid, fordi det - meget simpelt - ikke er færdigt endnu. 

I mellemtiden har Adele overrasket med et comeback som værtinde på 'Saturday Night Live'-scenen, hvor hun jokede med sin forsinkede musik og sin fysiske forvandling, som har gjort hende uigenkendelig for mange. 

Læs også: Adele har igen delt et uigenkendelig billede efter sin store forandring

Mens vi venter i spænding på det nye album, har ELLE samlet 12 facts om den store sangstjerne, som kan gøre dig klogere på Adele og hendes musik. 

Psst... Måske kan du endda regne ud, hvad det nye album kommer til at hedde - hvis altså Adele holder fast i hendes traditionelle måde at navngive sine albums på. 

Læs mere i galleriet herunder.