Bekræftet ’Bridgerton’ får sin helt egen spinoff-serie
Foto: Liam Daniel / Netflix
Bridgerton

Bekræftet: ’Bridgerton’ får sin helt egen spinoff-serie

af Mariah Leitisstein og Josephine Sjelhøj 18/05/2021
Er du også stor fan af ’Bridgerton’-universet? Så kan du godt glæde dig. Netflix er nemlig i gang med at planlægge en helt ny serie, hvor man kommer tæt på en særlig karakter.

Den første såkaldte spinoff-serie i ’Bridgerton’-universet er på vej.

Ifølge Deadline vil streaminggiganten Netflix i samarbejde med produktionsselskabet Shondaland, producere endnu en serie i det populære univers, og det er måske ikke så underligt, eftersom ’Bridgerton’ er en af de mest populære Netflix-serier til dato.

Den kommende serie bliver en såkaldt ’prequel,’ hvilket betyder, at den foregår forud for de hændelser, der finder sted i den originale ’Bridgerton’-serie.

Læs også: Populær hovedrolle forlader ’Bridgerton’-serien

Shonda Rhimes er executive producer på den oprindelige ’Bridgerton’-serie, men skrev aldrig selv et afsnit. Dog er det blevet afsløret, at hun også er forfatter på den nye serie, så der er sandsynligvis masser af Shonda-fans, der vil se frem til episoder skrevet af tv-dronningen, der også står bag ’Grey’s Anatomy’.

Den nye spinoff-serie kommer til at handle om en yngre version af en helt særlig fanfavorit.

Læs også: Stor forvandling: Sådan ser Bridgerton-stjernerne ud uden deres fine kostumer

Serien kommer nemlig til at følge dronning Charlottes historie, og det bliver særligt spændende, fordi den karakter er opfundet i forbindelse med Netflix-serien. Det betyder, at den altså ikke er en del af den oprindelige bogserie skrevet af Julia Quinn.

"Mange seere havde aldrig hørt om dronning Charlottes historie, før ’Bridgerton’ bragte hende ind i den verden, og jeg er meget glad for at den her nye serie vil brede hendes historie og ’Bridgerton’-universet endnu mere ud," lyder det fra Bela Bajaria, der er direktør for global TV hos Netflix.

Venter du også spændt på sæson 2 af ’Bridgerton’? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet alt, vi ved om den eftertragtede serie.