Foto: Christoffer Mygind Juul
Kultur

8 ting, der får dig ovenpå igen, hvis du ikke kan overskue de sidste dage på Roskilde Festival

af Redaktionen 1/07/2022
Det er varmt, du har tømmermænd, og der er flere musikdage foran dig, som du ikke rigtigt kan overskue. Vi har samlet ni ting, du kan gøre for at komme ovenpå igen.

Solen bager ned på dit telt, du har drukket tæt i flere dage. Hovedet dunker, din mund føles som Sahara, og du er ved at løbe tør for tøj, der ikke lugter, er vådt eller alt for beskidt.

Du overvejer at kaste håndklædet i ringen, pakke soveposen sammen og tage hjem til din bløde seng før tid, for hvad er der egentlig så fedt ved at være på festival? Nu har du jo også været her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi forstår det godt, det er hårdt at være afsted, men det er også ærgerligt at kapitulere, inden du får hørt alle de koncerter, du købte din billet for.

Derfor har vi samlet otte gode ting, du kan gøre for at få energien tilbage til de sidste dage på Roskilde.

Drop dåsemaden
Det kan godt være, du havde budgetteret med, at din kost for ugen udelukkende skulle bestå af dåsetun og pesto, men hvis de sidste dage føles uoverskueligt lange, dine tømmermænd ikke vil gå væk, og du ikke kan hive dig selv væk fra campen og op på festivalpladsen, så er det på tide at investere lidt. Køb en god kop kaffe, udvælg et dejligt måltid og tag det med til et sted, der dufter mindst af toiletter og skrald. Vi har lavet en liste med 11 gode steder at spise, hvor der er masser af gode bud på mad, der hurtigt får dig på højkant igen.

Vand, vand, vand
Du skal selvfølgelig drikke masser af det, det siger sig selv, men du skal nok også overveje, om et dejligt bad vil gøre underværker. Tag et koldt fællesbad, hop i søen eller kast penge efter et varmt bad, hvis du gerne vil have en flig af wellness ind i dit festivalliv.

Dronning om natten, dronning om dagen
Man skal som bekendt rejse sig ved det træ, man er faldet ved, men det kan være svært, hvis det træ er lunkent. Få trukket dig selv op på pladsen, køb en kølig cocktail (vi har lavet en guide til gode steder, du kan slukke tørsten) og find en koncert, du kan sidde og lytte til, mens du kommer til hægterne.

Smid dine Panodiler ud
Og tag en Treo i stedet. Vi lover, det hjælper meget bedre. Bonustip, hvis den er helt gal: I stedet for at smide dine Panodiler ud, så slug dem med et glas Treo. Så er der heller ingen madspild involveret.

Se ind i fremtiden
Du kan få lagt tarokkort hos Maanestens stand. Oplagt måde at komme til hægterne på.

Køb noget pænt
Du er muligvis ikke kommet her for at shoppe, men der er et væld af muligheder – Wood Wood, Mads Nørgaard og Peech for at nævne et par stykker – og du kan helt sikkert lave en god handel. Et nyt, friskt outfit (eller en vibrator) er muligvis også vejen til at få trætheden til at fordufte. Vi har lavet en guide med den bedste shopping på Roskilde Festival, så du ikke skal lede længere end højst nødvendigt.

Musikalsk terapi
Du er jo på festival, det handler om musikken, og en spilleliste fyldt med hits kan få gang i selv de sløveste festivalben. Hvis du kun skal sætte ét nummer på, så gør noget god 00'er-nostalgi det altid for os. Vores foretrukne nummer kan du høre her.

Tag hjem
Hardcore Roskilde-gæster vil nok være uenige, men hvis du bor tæt på festivalen, kan du jo altid lige tage et pitstop i din egen seng.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her