3 nytårsopskrifter med et twist af Baileys
Annonce

3 nytårsopskrifter med et twist af Baileys

af Annonce 22/12/2016
Julen er lige på trapperne, men før vi ser os om, melder årets mest festlige aften sig: nytårsaften. Hvis det er dig, der står for middagen i år, så har vi samlet 3 skønne opskrifter til din nytårsmenu med et lækkert, cremet og sødt twist af Baileys.

Selvom julen har førsteprioritet disse dage, så er dagene op til og lige efter jul det perfekte tidspunkt at gå i tænkeboks og forberede årets næste store begivenhed. Før vi ser os om, siger kalender nemlig den 31. december, og dermed melder årets sidste - og ofte mest festlige - aften sig.

Hvis det er dig, der har fået fornøjelsen af at holde årets sidste aften, er du garanteret også allerede gået i gang med at forberede alt fra maden og bordopdækningen til hvilket outfit, du skal have på.

Men som vært til nytårsaften kan vi hurtigt blive enige om, at nytårsmenuen har en af de vigtigste - hvis ikke den vigtigste - prioritet, når det gælder forberedelserne.

Derfor har vi samlet 3 opskrifter til din nytårsmenu, som vi lover vil falde i god jord hos dine gæster. Vi har nemlig allieret os med en sand klassiker i form af den cremede smag af karamel fra Baileys.

Du finder alle opskrifter i galleriet, og derefter er der bare at sige:

... Velbekomme og Happy New Year!