20 spørgsmål til Isabella Stokholm
Foto: @isabellastokholm
Venindebog

20 spørgsmål til Isabella Stokholm

af Dina Saugman 1/10/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Nina SandbechJulie Lillelund LangerTina MariaMaria Kragmann og Cecilie Haugaards venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med Instagram er det blevet muligt at følge med i andres privatliv og lade sig inspirere heraf. Her er specielt influencere gode til at dele deres hverdag i form af rejsedestinationer, oplevelser, madopskrifter, styles og tendenser.

Denne uges veninde er influencer, Isabella Stokholm, der med sit rolige væsen inspirerer sine mere end 50 tusinde følgere. På sin profil deler Isabella Stockholm sin hverdag som trendsetter, studerende, hustru til komikeren, Nikolaj Stokholm og mor.

Isabella er nemlig mor til Osvald på 1,5 år og under sine smukke Birgitte Herskind-kjoler, og med fødderne i sine læderslippers fra IvyLee, bærer hun for tiden rundt på den fineste babybule, der gemmer på en lillesøster.

Hvis du ønsker at blive klogere på denne uges veninde, kan du læse med herunder, når hun blandt andet fortæller, hvad hun absolut skal have fat i til sin efterårsgarderobe, og hvad hun drømte om at blive, da hun var lille.

Læs også: 20 spørgsmål til Charlotte Caroline

Foto: @isabellastockholm
Isabella Stockholm

Udover mit navn kalder folk mig: Isa og mussemor.

Alder: 27 år.

Livret: Det må være tapas, både italiensk- og spanskinspireret. Jeg elsker at sidde længe ved middagsbordet, og at aftensmaden ikke bare er noget, som skal overstås.

Da jeg var lille, ville jeg være: Da jeg var helt lille var min store drøm at blive cirkusprinsesse. Senere ville jeg stå i butik og sælge makeup som min mor – jeg har altid været en kæmpe beauty elsker.

Mit bedste køb nogensinde: Vores skønne hus, der skaber de bedste og mest trygge rammer for vores lille familie. Hvis det er til mig selv, må det være min sorte Chanel flap bag i lammeskind og sølv hardware.  

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Tålmodig, rummelig og kærlig.

Min absolut yndlingsby er: Paris.

Det har jeg altid i tasken: Det har nok ændret sig lidt efter jeg er blevet mor, haha. Udover det klassiske: pung, nøgler og mobil, så har jeg altid et par solbriller, en hårelastik, 3-4 læbestifter i stort set samme nuance, sutter og snacks til min søn. Eller som min mand siger: "alt for meget".

Sidste gang jeg græd, var: I går aftes da jeg så et indslag i TV-avisen, hvor en gruppe migranter inkl. helt små børn, var blevet afvist ved den græske grænse og nu sejlede rundt i en ustabil gummibåd. Det var virkelig hjerteskærende. Jeg er 8 måneder gravid, så jeg har ikke så langt til tårer pt., men så snart der er børn involveret, som ikke har det godt, er jeg et vandfald.

Hvad skal du absolut have fingrene i til din efterårsgarderobe: En oversize strik fra Totême. Hvis ikke jeg var højgravid, ville jeg også så gerne supplere min efterårsgaderobe med et par sorte læder- eller skindbukser.

Læs også: Petra Nagel deler alle livets vigtige lektier

Mit næste køb er: Jeg drømmer virkelig om et par Céline Madame-støvler i beige og mørkerød, men det næste køb bliver nok en søskendevogn til vores børn.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Bekymre mig mindre. Jeg kan godt have en tendens til at overtænke, især når det kommer til dem jeg elsker. Med alderen er jeg blevet bedre til at tage tingene som de kommer, men det ligger stadig lidt til mig at tage sorgerne på forskud.

All time favorite movie: Jeg er ikke den store filmnørd, og det er virkelig sjældent vi sætter en på herhjemme eller går i biografen. Men for nostalgien elsker jeg 00'ernes chick flicks såsom 'Mean Girls'. 

Jeg er komplet afhængig af: Kærligheden fra min mand og børn. Og iskaffe fra Lagkagehuset.

Det gør mig vred, når: Mennesker ikke behandler hinanden ordenligt eller har et unuanceret syn på verden og livet.

Jeg er gladest, når: Vi har vores hyggelige, rolige morgener, og min mand og jeg kan sidde længe over morgenmaden i køkkenet, mens vores søn løber rundt og leger. I det hele taget er jeg gladest, når jeg er omgivet, af dem jeg elsker - både familie og veninder.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med Justin Bieber #belieber.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Pt. er det noget så kedeligt som mine yoga bukser. Men de strammer ikke på den voksende mave og er geniale, når jeg leger meget på gulvet med vores søn. 

Mit højeste ønske er: Med kort tid til termin med vores datter, er mit største ønske, at hun kommer godt, sund og rask til verden. 

Guilty pleasure: Børneslik. Jeg elsker simpelthen stjernestænger fra Malaco og julekalenderchokolade. 

Jeg er stolt af at: Hvile i mig selv og den jeg er.

Læs også: 20 spørgsmål til Mina Okabe

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her