Foto: PR
Venindebog

20 spørgsmål til Christine Egholm

af Anna Holm Pedersen 31/03/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne Cigale og Liv Winters venindebog.

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har blogger og forfatter, Christine Egholm, udfyldt en side i venindebogen.

Måske du er én af Christines 28.200 følgere på Instagram, eller måske du kender hende for hendes fine blogunivers, Acie.dk. 

Læs også: 20 spørgsmål til Liv Winther

Du kan her lære Christine lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad der gør hende vred og det hun altid har i tasken.

 

Foto: PR

Udover mit navn kalder folk migAcie, AC, Panda, Chris.

Alder34 år.

Livret: Godt brød og burrata. Sidstnævnte kan være på brød, til tomater, i salat. I don’t care. Bare den er cremet.

Da jeg var lille, ville jeg være: Læge eller advokat.

Mit bedste køb nogensinde: Et par Acne Guns støvler – de er 10 år gamle, men de holder stadig. Den perfekte flade ankelstøvle i læder.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Pragmatiker, arbejdsom og tidsoptimist.

Min absolut yndlingsby erLos Angeles, hvor jeg boede i 8 måneder, da jeg var 24. Det var good times!

Det har jeg altid i tasken: Alt muligt lort… Og så mobil, nøgler og pung (hvis ikke jeg har glemt den). Sutter, krøllede kvitteringer, propper fra mine børns smoothies. Suk. Jeg er ikke særligt god til taskeorden.

Sidste gang jeg græd, var: Det kan jeg faktisk ikke huske. Jeg græder ikke ret tit. Jeg er håbløst dårlig til at få afløb for mine følelser, og går i stedet rundt og gemmer på dem inde i maven. Mit kælenavn ”Panda” kommer af, at min mand synes jeg er den vildeste føle-panda, og det er rigtigt. Men jeg er dårlig til at dele mine følelser.

Mit næste køb er: Et par Chanel ballerinaer i tweed, når vejret bliver lidt varmere. De er en klassiker i min garderobe.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Lægge min mobil fra mig.

All time favorite movie: Jeg elsker at gå i biografen, men har sjældent tålmodighed til at sidde at se en hel film hjemme i sofaen. Skal jeg vælge, så er det en klassiker som ’The Shawshank Redemption’, som jeg nærmest altid gider se.

Jeg er komplet afhængig af: Kaffe, meditation i form af surdejsbagning og kys fra mine børn.

Det gør mig vred, når: Folk kører grimt i trafikken eller retfærdiggør egne til/fravalg ved at tale negativt om andres.

Jeg er gladest, når: Jeg drikker champagne med min mand – hvadend det er med sushi foran fjernsynet, på restaurant eller ude i verden.  

Den her sang får mig altid på dansegulvet: The Supremes med ”Can’t hurry love” – den har helt speciel betydning for mig og mine to bedste barndomsveninder og den får os altid på gulvet.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Et par slim jeans fra H&M og en oversize hvid alpaka-strik.

Mit højeste ønske er: Avs, den var højtragende. Jeg ville ønske, at vi alle sammen gjorde os mere umage med at forstå hinanden. Jeg synes linjerne er trukket enormt hårdt op på nærmest alle fronter – på internettet, i medierne, i politik. Er man ikke enige med hinanden er modparten per definition idiot. Hvis vi i stedet for prøvede at forstå folk og se på intentionerne bag deres gøren, tror jeg vi alle sammen ville være meget gladere. Vi har nogle store udfordringer foran os – en klimakrise to name one. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at vi ville nå meget længere, hvis vi ikke brugte så meget tid på at skælde naboen ud over at rejse på ferie til Mallorca.

Guilty pleasure: Popcorn, indretningsprogrammer og champagne.

Jeg er stolt af atHave lavet to vidunderlige børn, men det er nok en mor-kliché. Jeg er også stolt af, at have skabt et arbejdsliv, der giver mening for mig. Min blog startede som en hobby i 2008, og jeg har i 13 år nu skabt indhold, som folk gider bruge deres dyrebare tid på. I dag er det en lille forretning og jeg sætter enorm pris på, at kunne leve af at lave det jeg elsker, og på alle de gode oplevelser, snakke og projekter det har bragt med sig.

Læs også20 spørgsmål til Sanne Cigale

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her