Anne Sofie, venindebog
Foto: Stefan Jakubowski
Venindebog

20 spørgsmål til AnSoFi

af Dina Saugman 22/10/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, kå klik ind på Oh Lands, Drew Sycamore, Freja Kirk, Zindy Lauersen, Mina Okabe og Flora Ofelias venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I år falder julen lidt tidligere end normalt. I denne uge er det nemlig upcoming-artisten, AnSoFi, også kendt som Anne Sofie Eike, der har udfyldt en side i ELLEs venindebog. Og som om det ikke var nok, så er der også lækre toner på vej fra sangerinden.

For den 5. november 2021 udkommer hendes første single 'Love & Fear'. Hun ønsker, at sangen tager lytteren i hånden og samtidig konfronterer med nogle svære følelser, og inviterer dem til at se deres frygt i øjnene.

Anne Sofie har tidligere boet i London, hvor hun med sit band fik muligheden for at spille og skrive musik med nogle dygtige musikere og optræde nogle fantastiske steder. Ved siden af sin musikalske karriere arbejdede hun som deltidsjurist.

Siden Anne Sofie var barn, har hun spillet klassisk klaver og skrevet egen musik - dette var alt fra klassiske klaverstykker til cheasy, hjerteskærende teenage-popsange. Sideløbende har hun dog altid været særlig interesseret i samfundet omkring os og specielt optaget af rettigheder og retfærdighed.

For Anne Sofie har jura og musik nemlig en væsentlig fællesnævner: den store interesse for samfundets strukturer og evne til at favne dets individer – og selvfølgelig at skabe de bedst mulige rammer for et fællesskab.

Hvis du også kunne tænke dig at blive klogere på denne uges veninde, upcoming-artisten, AnSoFi, kan du herunder få svar på, hvad, der er hendes bedste køb nogensinde, og med hvilke 3 ord hun beskriver sig selv.

Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Isabella Stokholm

Foto: @ansofimusic
Anne Sofie, venindebog

Udover mit navn kalder folk mig: Fie, Fio, Fiffi Laksko, Frido, Nala, Pink, Swift... listen er lang.

Alder: Tidløs.

Livret: Sild! Jeg elsker karrysild med rødløg på rugbrød eller norske røgede sild.

Da jeg var lille, ville jeg være: Frisør eller anklager.

Mit bedste køb nogensinde: Min grand danois, Helmuth.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Ærlig, fantasifuld og modig.

Min absolut yndlingsby er: Paris for skønheden og livsstilen. Eller London, hvor jeg har boet en del år, for dens kontraster, åbenhed og ærlige brutalitet.

Det har jeg altid i tasken: Pink eller rød læbestift.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg lyttede til sangen "Closer" af Ane Brun.

Mit næste køb er: Et nyt klaver.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Vise sårbarhed. Jeg er god til at gøre det i min musik, men jeg øver mig stadig i mine relationer.

All time favorite movie: Der er mange, men jeg er ret vild med Tim Burtons univers i f.eks. 'Alice In Wonderland'. For mig er eventyr nogle af de klogeste fortællinger, vi har om den menneskelige natur og eksistens.

Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Camilla Balle

Jeg er komplet afhængig af: At udtrykke mig æstetisk og visuelt i farver både i mine omgivelser, den måde jeg klæder mig på og ved at tage billeder. Det er en meget vigtigt del af min identitet og måde at kommunikere på.

Det gør mig vred, når: Mennesker bliver diskrimineret eller bliver nægtet grundlæggende menneskerettigheder.

Jeg er gladest, når: Jeg arbejder på min musik eller er ude at gå i naturen med min mand og min hund.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Det er længe siden jeg har været på et dansegulv, men under nedlukningen dansede jeg meget hjemme til "Get Sun" med Hiatus Kaiyote featuring Arthur Verocai. Hiatus Kaiyote har været et af mine absolutte yndlingsbands i mange år.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: En sort, oversize, dobbeltradet vintageblazer med guldknapper jeg har købt i min yndlings vintageforretning i London.

Mit højeste ønske er: At vi som mennesker og samfund bliver mere modige. Jeg tror, at frygt er roden til meget ondt (krig, ødelæggelse, overforbrug), og at der bliver mere plads til medmenneskelighed, retfærdighed, værdighed og kærlighed, når vi tør at se vores frygt i øjenene.

Guilty pleasure: Alenetid og chokolade, men egentlig går jeg ikke ind for konceptet guilty pleasures, så jeg øver mig i at nyde uden skyld.

Jeg er stolt af at: Jeg har modet til at skrive, producere, mixe og udgive min musik selv.

Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Charlotte Caroline

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her