Vind sommerens hotteste Mulberry-taske

MULBERRY - det 21 år gamle engelske mærke er for længst blevet kendt for sine labre lædertaskers fantastiske kvalitet og altid opdaterede design.

Og siden Mulberrys kreative direktør, Emma Hill, kom til i marts 2009, er det kun gået én vej for det britiske flagskibs coolfaktor: op!

It-girls som Keira Knightley, Kate Bosworth og Kate Moss er blandt de celebre fans, og stilikon du jour Alexa Chung har ligefrem lagt navn til den seneste succestaske.

Du kan nu blive den heldige vinder af en 'Leah Shoulder'-mulepose i tyggegummipink lammeskind - perfekt til sommerlooket.

'Leah Shoulder' fra Mulberry har en værdi af 5.000 kr.

Vi har fyldt den lækre taske med skønne Shiseido-produkter. Siden japanske Shiseido blev grundlagt i 1872 har de leveret ultimativt kræs til ansigtet.

Kombinationen af ældgammel viden og moderne teknologi gør prisvindende Shiseido til et af de førende japanske skønhedsmærker på markedet. Og så er deres 'Zen'-duft med indbygget afstressningsfaktor ganske enkelt afhængighedsskabende. Udover 'Zen' duften indeholder månedens goodiebag også 'Urban Environment UV Protecting Cream SPF 30', Foundation, 'Luminizing Satin Face Color', 2 x 'Luminizing Lip Gloss', 2 x 'Perfect Rouge Glowing Matte', 2 x 'Perfect Rouge Tender Sheer', 3 x 'Luminizing Satin Eye Color' til en samlet værdi 3.125 kr.

ELLEs goodiebag har en samlet værdi af 8.125 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem står bag 'Leah Shoulder'-tasken?

Send ELK MUL A for Leah Wood eller ELK MUL B for Mulberry til 1266.


Pris 10 kr. + alm. sms-takst.
Konkurrencerne løber fra mandag den 21. juni til og med søndag den 25. juli 2010. For sms sendt til 1266 betales normal sms-takst i henhold til
dit teleselskab og abonnement. Prisen opkræves på din mobilregning. Der er 14 dages fortrydelsesret. Ansatte hos og andre relaterede til Aller Media A/S kan ikke deltage. Alle tjenester udbydes af ELLE, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: Hverdage kl. 13-16 på 7020 7592.

Se mere på Shiseido.com og Mulberry.com


Relaterede artikler