VIND biografbilletter til 'Grace Of Monaco' + Grace Kellys parfume 'Fleurissimo'

'Grace of Monaco' er den længe ventede storfilm om filmstjernen og modeikonet Grace Kelly. Nicole Kidman spiller titelrollen som Grace Kelly, der på toppen af berømmelsen i midten af 1950'erne, forlader en succesfuld karriere som skuespillerinde i Hollywood for at gifte sig med Fyrst Rainier III af Monaco. Grace har svært ved at finde sig til rette i sin nye royale rolle, og instruktøren Alfred Hitchcock forsøger ihærdigt at overtale hende til at vende tilbage til det store lærred. Grace befinder sig i sit livs krise - hun kæmper med at forme en ny identitet og med at få sit ægteskab til at fungere. Samtidig opstår en politisk krise mellem Fyrst Rainier og Frankrigs præsident Charles De Gaulle, og en mulig militær invasion af Monaco bliver pludselig en reel trussel.

Læs også: ELLEs mandagsmuse // Grace Kelly

'Grace of Monaco' er åbningsfilm ved dette års Cannes Film Festival. Og har premiere herhjemme d. 22. maj. I traileren herunder kan du se lidt nærmere på den storslåede film:

Vi udlodder 10x2 billetter til filmen, og en af vinderne vil også modtage en helt særlig parfume og en bodylotion. Nemlig 'Fleurissimo' som er en klassisk blomsterduft som Fyrst Rainier III fik fremstillet specielt til Grace Kelly til deres bryllupsdag. En blød og feminin sammensætning hvis duft blev nøje udvalgt til at passe blomsterne i brudens buket. DELTAG I KONKURRENCEN HER

Det er gratis at deltage - Vi trækker en vinder på premieredagen d. 22. maj

Relaterede artikler