Take the HEAT

ELLE giver dig nu muligheden for at vinde det perfekte pleje-kit til dig, der er vant til at style dit hår!
Med Aussies HEAT-produkter behøver du ikke længere at være bange for, om føntørreren eller glattejernet ødelægger dine lokker...

ELLE dulodder 5 komplette serier, som indeholder følgende:

Aussie Take The Heat Shampoo
Selvom du ikke vasker dit hår i kogende vand, så kan du ikke starte for tidligt med at forberede dit hår mod den intense varme. Har du brændt dig selv på glattejernet, løbet skrigende rundt og svoret du aldrig vil brænde dig igen? Dit hår skriger også, hvis du glemmer at pleje det. Det kommer nemlig til at koste dig dyrt: spaltede ender, krusede hårtotter, knækket hår... Men bare rolig! Hop i badet (drøm dig væk) og vask dit hår med Take The Heat Shampoo. Skyl med vand og giv dit hår en omgang mere indtil det føles lækkert. Brug shampoo sammen med Take The Heat Conditioner - du ved, de kan jo godt lide hinanden.
Vejledende pris: 300 ml: 89 kr

Aussie Take The Heat Conditioner
Vi ved godt, at varme er nødvendigt for at opnå super-hotte styles, men du ville ikke proppe dit hår i grillen vel? Med den udglattende Take The Heat Conditioner formular kan du holde hovedet koldt og lade dit hår blive blødt, fyldigt og nemt at børste. Påfør den i dit hår efter Take The Heat Shampoo og massér det i håret helt ned til spidserne. Dette vil beskytte dit hår mod den varme og ødelæggende styling.
Værdi 89 kr

Aussie Take The Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment
For længe siden brugte Australierne Jojoba Seed Oil til at opbygge huden. Take The Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment er fyldt med opbyggende olier, der hjælper med at styrke dit hår og beskytte det mod den ødelæggende varme fra styling - på kun 3 minutter! Forkæl dit hår mindst én gang om ugen med denne dybdegående pleje sammen med hårkurens bedste venner: Take The Heat Shampoo og Conditioner, og sig farvel til tørt og træt hår med spaltede ender. Anvend hårkuren i det fugtige hår og lad den virke i 3 minutter. Skyl håret og du er klar til føntørring, krøllejern og glattejern - samt en brændende hot stil.
Værdi: 119 kr

Aussie Take The Heat Dual Personality Leave In spray
Som en hot brandmand der slukker en ildebrand - Take The Heat Leave In Spray virker som en brandmur mod varmeskader fra styling med hårtørrer, glattejern og krøllejern. Den udglattende formular med australsk Jojoba Seed Oil-ekstrakt hjælper med at beskytte dit hår, når du jonglerer rundt med de varme stylingredskaber. Ryst godt før brug ligesom når du shaker en kold smoothie og spray i håndklædetørt hår fra rod til spids med masser af passion for dit hår - glem ikke de inderste lokker. Det plejer alle typer hår og styles, samt hjælper med at give varmebeskyttelse, så du kan opnå det lækre hotte look.
Værdi: 119 kr

Aussie Take The Heat Dual Personality Leave In cream
Hvis du ikke er hoppet ud af badet fornylig med 'styling-venligt' fugtigt hår - så bare rolig - du kan stadig forberede dig til at style håret. Når håret er tørt så forbered det med varmebeskyttelse fra Take The Heat Dual Personality Leave In cream. Den genopbyggende formular med australsk Jojoba Seed Oil-ekstrakt booster dit look og giver et glansfuldt og blødt resultat. Tryk en lille smule ud i hånden, nyd den vidunderlige duft og massér cremen ind i dine tørre hårlokker. Fortsæt dernæst med dit glattejern eller andre varme stylingredskaber.
Værdi: 119 kr

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål og sende svaret på SMS til 1266:

Hvad kan Aussies HEAT-serie?

Send ELK HEA A for 'beskytte dit hår imod varmen' eller ELK HEA B for 'gå tur med hunden for dig'.

SMS-VILKÅR
Det koster 7 kr. at deltage , og når jeg deltager i konkurrencen, accepterer jeg samtidigt at modtage flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, analyser, blade samt events og konkurrencer mv. fra Aller Media A/S koncernen via brev, telefon og elektronisk post (fx e-mail og sms). Jeg vil også få gode tilbud fra Allers webshops på fx skønheds- og livsstilsprodukter, film, musik, spil, mad og vin, bøger, boligvarer og beklædning.
Konkurrencerne løber fra mandag den 20. september til og med torsdag den 20. oktober r 2010. For sms sendt til 1266 betales normal sms-takst i henhold til dit teleselskab og abonnement. Prisen opkræves på din mobilregning. Der er 14 dages fortrydelsesret. Ansatte hos og andre relaterede til Aller Media A/S kan ikke deltage. Alle tjenester udbydes af ELLE, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: Hverdage kl. 13-16 på 7020 7592.

Relaterede artikler