Goodiebag Afsluttet: Vind Gannis ’Gallery’-taske og skønne sommerprodukter fra Rudolph Care

Foto: Josephine Aarkrogh

Hurra! Det er sommer! Hvis ikke det i sig selv kalder på en ny taske, der kan pifte sommerens outfit op, så ved vi ikke hvad der gør. 

Det skulle da lige være hvis du kan vinde drømme-tasken, og det er netop det du kan i denne måneds goodiebag. Her er det nemlig den populære ‘Gallery’-taske fra Ganni, der er på højkant sammen med den perfekte økologiske pakke af skønhedsprodukter til både ansigt og krop fra Rudolph Care.

Tasken fra Ganni er i sort krokomønster med smarte grønne kanter, der giver de søde sommerkjoler lidt mere kant, selvom tasken i sig selv er ultra-klassisk og med garanti vil følge sig i mange år.Tasken kan bæres over skulderen, og den fine farve og størrelse gør den til den perfekte accessory til både hverdag og fest.

Desuden får du i denne måneds goodiebag de populære produkter fra Rudolph Care, der ud over af dufte mildt og lækkert også er økologiske og svanemærkede. Fra Rudolph Care får du en den fugtgivende mist ‘Mist Delight’, Body Lotion og Body Scrub samt selvbruneren ‘Hint of Summer’ og ‘Moisture Delight’ fugtighedscreme til ansigtet. Med andre ord er du godt dækket ind fra top til tå og klar til at gå sommeren i møde!

Tasken og skønhedsprodukterne har en samlet værdi af 4.254 kroner, og alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem står bag de skønhedsprodukter du kan vinde sammen med Ganni-tasken? 

Sms ELK A RUD for Rudolph Care eller ELK B RUD for Hannes Helse til 1445.

Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.

Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.

OBS: Konkurrencen er afsluttet, og vinderen har fået direkte besked. 

Relaterede artikler