Afsluttet: Vind et gavekort på 2.000 kr. til Dyrberg/Kern

Annonce
Foto: ELLE Advertorial

Lige om lidt er festsæsonen over os – og for mange er den allerede godt i gang! Alle festerne, der lyser op i vintermørket, kræver naturligvis outfits, der skiller sig ud, så man måske er så heldig, at stjæle et kys under misteltenen…

… og er der nogen mere oplagt måde, at shine i et selskab, end at bære smykker, der i sig selv er et statement, eller bringer underspillet elegance til de lækre julelooks? Nej, vel?

Derfor er der rigtig godt nyt til dig, der leder efter det lille ekstra sparkling touch, der får festoutfittet til at funkle. I samarbejde med Dyrberg/Kern, der er kendte for deres formfuldendte leg mellem det underspillede og sofistikerede og de trendbaserede statementsmykker, udlodder vi nemlig et gavekort på 2.000 kr. til Dyrberg/Kerns webshop.

I efterårs- og vinterkollektionen har Dyrberg/Kern virkelig kælet for materialerne, hvor der blandt andet er arbejdet med luksuriøse halvædelstene som rød jade og sort onyx, der gør at hverdagen bliver lidt mere luksuriøs og de fine, dybe farver og skinnede metaller gør, at et hvert fest-outfit får en elegant kant. Så uanset om det er vinter-hverdagen, der skal krydres med et lille drys luksus eller om det er de festlige gevandter, der skal glammes, så kommer julen tidligt til den heldige vinder, der frit kan vælge mellem alle styles på Dyrberg/Kerns webshop- Og mon ikke der er plads i kurven både til statementsmykker og hverdags-lækkerier?

I galleriet nedenfor har ELLE udvalgt fem favoritter fra Dyrberg/Kern, der snildt kunne havne på vores ønskeliste. Måske er din nye favorit også i blandt?

Konkurrence: Vind et gavekort på 2.000 kr. til Dyrberg/Kern

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til Dyrberg/Kerns webshop, skal du blot svare på nedenstående spørgsmål. Ved deltagelse accepterer du, at blive skrevet op til at modtage nyheder fra Dyrberg/Kern.

Vinderen er trukket og det blev Heidi Kiss, der får direkte besked af Dyrberg Kern.

 

Relaterede artikler