Afsluttet: Vind en tur til Paris for to personer, inkl. fly, hotel og middag på Michelin restaurant

Annonce
Foto: All Over Press

Der hersker ingen tvivl om at hele ELLE-redaktionen er fuldkommen betagede af Paris, og alt der er fransk. Det er vi ikke udelukkende fordi ELLE er af fransk afstamning, men simpelthen også fordi der altid er noget at komme efter i Paris. Om det er de to årlige modeuger, den usammenlignelige sublime shopping, Ladurées farverige macarons, stemningen langs Seinens bred eller en legitim undskyldning for at spise sig mæt i baguettes, så er der altid (mindst) én god grund til at tage et fly 1,5 time mod sydvest. 

... og der er altid noget nyt at komme efter i Paris, for selvom mange har en glansbillede-forestilling af Byernes By, med breton-stribe-klædte gademusikanter i baret, forelskede par foran Eiffeltårnet og croissanter på fortovscaféer, så udvikler byen sig hele tiden, og nye subkulturer spirer og blomster i de områder, der ikke nødvendigvis ligger klods op af Champs Elysées.

For nyligt var ELLE (igen) i Paris, for at opleve alle de nye steder, man skal kende hvis man vil se byen fra nye vinkler – og det gjorde vi bestemt, da vi susede gennem de brostensbelagte gader på en retro-motorcykel med sidevogn, der tog os fra idylliske Montmartre til det hippe Oberkampf.  

Og nu har du muligheden for at vinde en tur til Paris a la ELLE, da vi i samarbejde med France.fr og Air France udlover en tur til Paris.

Det kan du vinde:

  • Flybilletter for to personer til Paris (direkte) med Air France
  • Ophold for to personer (to overnatninger) på nyåbnede, chikke Hotel Parister
  • Middag for to personer (frokost eller aften) på Michelin-restauranten Restaurant du Palais Royal
  • Retro-tur for to personer (a 40 minutter) på motorcykel med Retro-tour  

Værdi: Ca. 9.000 kr. 

Se nærmere på den flotte præmie i galleriet her:

Konkurrence: Vind en tur til Paris for to personer, inkl. fly, hotel og middag på Michellin restaurant

 

ELLE & France.fr udlover konkurrencen i anledning af, at vi afholder en fest i Paris’ tegn på Den Franske Ambassade i København den 31. oktober for 100 særligt inviterede gæster. Her vil vores franske partnere overraske, inspirere og forkæle gæsterne med modeshow af Vanessa Bruno, udstillinger fra Peugeot, uimodståelige desserter fra stjernekokken Philip Chronopoulos, fine franske smykker fra Delphine Parienté (hos Be-Fashionable.com) og delikate vine og champagne fra Frankrig. Husk at følge med på ELLEs Instagram story den 31. oktober!

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked. Den heldige vinder blev Laura Langkjær fra København V.

 

 

Relaterede artikler