Konkurrence Afsluttet | Vind en komplet ELLE-behandling hos Beauty Avenue og billetter til ELLE Style Awards 2018

Annonce

Skal der være fest, så lad der være fest! Og hvorfor ikke gå all-in med en dag i skønhedens- og selvforkælelsens tegn? 

Lige præcis dét er, hvad ELLE-redaktionen har som en fast del af forberedelserne i dagene lige inden årets største modefest, ELLE Style Awards, som i år løber af stablen den 3. maj i DR Koncerthuset.

Det kræver nemlig en kyndig behandling og forberedelse, inden ELLE-redaktionen kan træde op på den røde løber og vise sig fra deres aller-smukkeste sider med ro i maven om, at der er styr på alt – lige fra brynene, til ansigtets fine linjer, neglebånd og alt det, der kræver professionelt håndelag. Derfor er den økologiske Spa & Brow Bar Beauty Avenue på Forhåbningsholms Allé på Frederiksberg, et fast stop på vejen mod den røde løber i dagene lige op til ELLE Style Awards.  

… Og det bedste af det hele er, at du i år kan vinde den helt store og komplette ELLE-treat hos Beauty Avenue og gøre ELLEingerne den skønne forberedelseskunst efter, inden du selv sammen med din veninde (eller mor, søster, kusine eller kollega) skal en tur på den røde løber sammen med hele Danmarks modebranche og overvære det store ELLE Style Awards show.

Lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre…

Beauty Avenue Spa & Brow Bar er et økologisk mekka for plantebaseret hud- og kropspleje, som udover deres 100% økologiske fokus hvad angår behandlinger og produkter, er særligt kendte for deres brynbehandlinger, som vi er flere fra ELLE-redaktionen, der allerede sværger til.

Se hvorfor i galleriet nedenfor...

Konkurrence: Vind en komplet ELLE-behandling hos Beauty Avenue og billetter til ELLE Style Awards 2018

 

Den komplette ELLE Style Awards treat, du kan blive den heldige vinder af for dig og din veninde består af følgende økologiske behandlinger hose Beauty Avenue:

Glowing Petite Facial: En lille, men effektiv ansigtsbehandling på 20 minutter, som giver huden et naturligt energi-boost med plantestamceller, som genopretter hudens klarhed og giver fornyet udstråling. Med andre ord: Det perfekte quick-fix inden en stor fest.

Økologisk manicure/pedicureMed en vejrudsigt, der forhåbentligt lover sol og over 20 grader til ELLE Style Awards, skal stiletterne frem, og derfor er det selvfølgelig essentielt med en pedicure til fusserne eller en manicure til hænderne.

Brynbehandling: Beauty Avenue Spa & Brow Bar har specialiseret sig i bryn (se bare under #browsbybeautyavenue), og Stella Nisreen Kanaan har udviklet sin helt egen stil, der inkluderer hvor 5–6 forskellige trin for at skabe det optimale resultat - og det virker! Vi er flere på ELLE-redaktionen, der allerede er faste kunder i Beauty Avenues 'Brow Bar'. Beauty Avenue har faktisk udviklet et helt behandlingsforløb for dig, som har lidt af overplukkede og tynde bryn, og har et ønske om at få fyldige og smukke bryn. Du kan læse mere om forløbet her.

Petit massage: Den letteste vej til et smukt look er hvis man er helt afslappet og ikke har nogle spændinger. Her er en petit massage på 15 minutter et fantastisk koncept, hvor man får masseret de ofte anspændte nakke, skulder og rygmuskler i gennem og kan slappe helt af! Et lille greb med stor effekt!

Økologisk spraytan: Prikken over i'et bliver en økologisk spraytan, som forhåbentlig kan give lidt kulør til de vinterblege ben og arme, så der ikke bliver noget problem at lufte de bare ben på den røde løber. 

Med den komplette behandling fra top til tå kan du været helt sikker på at have lagt det bedste skønhedsfundament til turen på den røde løber. For din treat stopper nemlig ikke hos Beauty Avenue på Frederiksberg. Du og din ’plus one’ vinder nemlig også billetter til selve ELLE Style Awards, hvor I kan opleve at træde op den røde løber (der i år får en makeover i bedste disco-stil) og stille jer strålende og ’glowing’ foran pressevæggen inden i tager hul på en oplevelsesrig aften fyldt med champagne, instagram-aktiviteter, goodiebags, show, disco-vibes og efterfest.

Husk at du kan følge med på aftenen og se VIP-gæsterne til ELLE Style Awards ankomme på den røde løber live på Facebook (fra kl. 17.00) og ikke mindst hele dagen og natten på ELLEs Instagram og Insta-stories - både før, under og efter showet! Hele showet sendes desuden live-on-tape på ELLEs Facebook og ELLE.dk søndag d. 6. maj kl. 20.00

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN HAR FÅET DIREKTE BESKED. DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT DELTAGE.

Læs mere om Beauty Avenue Spa & Brow Bar her og følg dem på Instagram her.

Relaterede artikler