Afsluttet: Vind billetter til ELLE x Moët Cruises i København 8. og 9. juni. Deltag her!

Annonce
Foto: Sex and The City - The Movie 2

Champagne er en af de få ting, der kan nydes til alt, uanset klokkeslæt: En brunch bliver kun bedre tilsat en afkølet brut champagne; en ægte afternoon tea er ikke fuldendt uden gyldne bobler, og til sommerfesten er champagne på is en oplagt forfriskning i solen…

I samarbejde med verdens største champagne-hus, Moët & Chandon, og i anledning af husets internationale festdag Moët Grand Day, inviterer ELLE sammen med Moët & Chandon den 8. og 9. juni til tre uforglemmelige cruises i Københavns havn, hvor omdrejningspunktet er champagne, nydelse og overraskende smagsoplevelser - og du kan nu vinde billetter til dig selv og en ledsager til ét af de tre events!

Sammen med Moët & Chandon byder ELLE på til de tre cruises på henholdsvis Afternoon Tea, Brunch og Michelin-middag, og på hvert cruise vil du blive modtaget af en værtinde fra ELLE-redaktionen, der vil fortælle og inspirere med trendoplæg inden for mode, sundhed og livsstil - naturligvis altsammen tilsat champagne og viden fra Moët & Chandon om hvordan de delikate bobler serveres allerbedst.

I galleriet nedenfor kan du læse mere om de tre cruises. Spørgsmålet er blot, om du er mest til afternoon tea tilsat high fashion, et ekstravagant dinner-cruise med Michelin-menu og ægte ’savoir fête’ eller en boblende – og ikke mindst insta-værdig – champagne-brunch?

Event: ELLE inviterer til Moët & Chandon Grand Cruise 8. og 9. maj - tilmeld dig her

Lyder det som en oplevelse, som du ikke vil misse? Så deltag i konkurrencen nedenfor, hvor du har mulighed for at vinde billet til dig + en ledsager til ét af de tre events. 

PRAKTISK INFO

Hvad: ELLE x Moët Grand Cruises
Hvornår: 

  • Moët Afternoon Tea Cruise, Fredag den 8. juni kl. 15.30
  • Moët White Dinner Cruise, Fredag den 8. juni kl.19.00
  • Moët Bubbly Brunch Cruise, Lørdag den 9. juni kl. 11.00

Sted: Københavns Havn

Værdi: 249 - 399 kr. pr. billet

 

Vi udlover i alt 3 x 2 billetter, altså én vinder pr. cruise. Vinderne er trukket og har fået direkte besked.

 

Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen og have mulighed for at deltage i alle tre cruises.

 

Relaterede artikler