Afsluttet: Vind billetter til ELLE x Disney galla-premieren på Skønheden og Udyret

Foto: Disney

Nu kan vi næsten ikke vente længere! I løbet af 2016 er der bid for bid blevet delt små teasere til spillefilmsversionen af Disney-favoritten Skønheden og Udyret, der har officiel premiere d. 16. marts 2017.

På ELLE har vi hvinet af glæde og spænding, hver gang der er blevet offetnliggjort nye glimt fra filmen, og får kuldegysninger af fryd ved synet af Emma Watson i rollen som den bedårende Belle i de smukke kostumer, som den ikoniske guldkjole, og over filmens betagende scenografi de fuldendte feminine og franske referencer! 

Psst... Hvis du endnu ikke har set teaseren, kan du godt glæde dig!

 

I samarbejde med Disney afholder ELLE i anledning af premieren en storslået galla-premiere, der med alt fra fortryllende udsmykning, rød løber, rosé og lækre søde kager sætter stemningen for en magisk film-oplevelse. Til galla-eventen forvandles CinemaxX på Fisketorvet, der huser Danmarks største IMAX biograf, til et eventyrligt univers, hvor der forud for visningen af filmen bydes på lidt sødt og forfriskninger og afholdes konkurrencer med eksklusive præmier fra blandt andre Georg Jensen, Profil Optik, Bloom Box og Nespresso. 

Lyder det som en premiere, du godt kunne tænke dig at komme med til? Så har du chancen her! 

ELLE x Disney udlodder nemlig helt eksklusivt 3 x 2 billetter til det lukkede arrangement, der afholdes onsdag d. 15. marts kl. 20.00 i IMAX-biografen i CinemaxX i København. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om billetter til dig og én ledsager, er, at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor. 

Billetter giver adgang til pre-eventen med rød løber, rosé og lidt sødt til ganen samt for-premiere på Skønheden og Udyret, der vises i IMAX-format. 

Vi finder en vinder fredag d. 10. marts 2017, og vinderen vil blive kontaktet direkte. 

NB: Vinderne er fundet og kontaktet

Relaterede artikler