Afsluttet: Vind 2 biografbilletter til modefilmen 'The First Monday in May'

Vind 2 biografbilletter til modefilmen 'First Monday in May'

Her på ELLE-redaktionen sidder vi selvfølgelig på forreste række i biografen, når en ny modefilm melder sin ankomst. Derfor ser vi også meget frem til premieren på 'The First Monday in May', som tager os med behind the scenes til en af modeindustriens vigtigste beginheder, 'The Met Gala'.

Dokumentaren 'The First Monday in May' ser nærmere på, hvordan mode og kunst bliver forenet hos The Metropolitan Museum of Art i New York til en af modeindustriens vigtigste begivenheder, 'The Met Gala'.

Se også: Årets julegave til fashionistaen: Et abonnement til ELLE fra 150 kroner

I filmen følger man kuratoren for kostumeinstituttet, Andrew Bolton, i udarbejdelsen af museets modeudstilling 'China: Through The Looking Glass' i 2015. Kuratorens nye udstilling åbnes til den berømte galla, hvor ”alle som er noget” inden for mode, design, film og musik, er inviteret.

Kunne du også tænke dig at se filmen i biografen - og endda kvit og frit? Så skal du deltage i denne konkurrence, hvor vi udlodder 2x2 biobilletter til forpremieren på 'The First Monday in May' i Empire Biograf i København d. 6/12 kl. 20.00.

Vi finder 2 vindere, som hver vinder 2 billetter til filmen den 25. november 2016, og vinderen kontaktes direkte.

NB: Konkurrencen er afsluttet og de to vindere er kontaktet.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Relaterede artikler