Afsluttet: Vind 2 billetter til privat visning af Tom Fords 'Nocturnal Animals'

Annonce
Med Tom Ford som instruktør  på filmen 'Nocturnal Animals' er der lagt op til en smuk, intens og spændende thriller, hvor der er masser af genkendelige følelser og et flot kunstnerisk udtryk - præcis som vi kender det fra Tom Ford.
 
'Nocturnal Animals' er baseret på Austin Wrights roman ”Tony and Susan” og handler om kunstgalleriejeren Susan Morrows (Amy Adams), som lever det perfekte liv med succesfuldt galleri og smuk mand med succes i forretningslivet. Som tiden går begynder den pæne overflade dog at krakelere mellem Susan og manden, og mens forholdet er på vej ned af bakke, modtager Susan uventet en pakke med en selvbiografisk roman skrevet af sin eksmand, Tony (Jake Gyllenhaal).
 
En roman, der er dedikeret Susan og indeholder et hævnplot om en mand, der mister sin kone og teenagedatter under dramatiske omstændigheder og plages af skyld over ikke at have beskyttet dem. Jo længere Susan kommer ind i romanen, jo mere kan hun se en parallel til det liv, hun havde sammen med sin eksmand og handlingen begynder at spejle sig i hendes liv og hendes valg.
 
Der er derfor masser af genkendelige følelser og situationer i Tom Ford nye thriller 'Nocturnal Animals', som på mange måder er en hypnotisk fortælling om at leve med de valg, vi træffer her i livet, og hvordan vores fortid altid er med os senere i livet. Men i dette tilfælde langt fra en romantisk film, men en vaskeægte thriller med masser af spænding, følelser og intensitet. 
 
Udover et autentisk, spændende og intensivt plot, skal du også glæde dig til at opleve Amy Adams i en af hovedrollerne i Nocturnal Animals. Selvom den 42-årige skuespiller efterhånden er et velkendt ansigt på det store lærred i Hollywood, som vi senest nød i det anmelderroste science-fiction drama 'Arrival', så er Amy Adams meget mere end en god skuespiller og et kønt ansigt. I månedens ELLE kan du læse et stort interview med Amy Adams, hvor den dygtige skuespiller fortæller om livet i Hollywood og hvordan hun foretrækker et liv udenfor rampelyset. Det er nemlig ikke opmærksomheden i Hollywood, hun nyder, men snarere alle de muligheder jobbet som skuespiller medfører. 
 
'Nocturnal Animals' er Tom Fords anden film som instruktør, da han i 2009 debuterede med 'A Single Man', som både blev nomineret til Oscar og Golden Globe i 2010. 
 
... Og mon ikke der er et par nomineringer i vente til Tom Fords anden film også? Der er i hvert fald lagt op til en thriller, som burde fange enhver med trang til spænding, intensitet og et flot kunstnerisk udtryk. 
 
Se traileren til 'Nocturnal Animals' her:
 
 
Lyder ovenstående som noget for dig og din veninde? Og kunne du tænke dig at opleve filmen til en eksklusiv visning, hvor der kun vil være 14 i biografen? 
 
Så skal du deltage i konkurrencen om 2 billetter til  'Nocturnal Animals' den 4. januar klokken 18. Visningen foregår hos filmselskabet United International Pictures, Hauchsvej 13, 1825 Frederiksberg.
 
Vi udlodder 7 x 2 billetter til 'Nocturnal Animals' til en samlet værdi af 200 kroner.  
 
Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål:
 
NB: Den 2/1 2017: Vinderen er fundet og alle 7 vindere er kontaktet. 

 

¨

Relaterede artikler