Afsluttet | Opgrader dit soveværelse med ting fra Ellos til 3800 kroner

Annonce
Foto: PR

Hvis der er et sted, hvor vi uundgåeligt opholder os meget hver eneste dag, er det soveværelset. Og hvorfor ikke udnytte den kommende sommerferie til at opgradere rummet, så det lige bliver det mere lækkert at opholde sig i - og sove i, naturligvis?

I samarbejde med Ellos.dk har vi udvalgt fem ting til soveværelse, der med garanti vil opgradere dit soveværelse på nul komma fem.

Vi harprimært  valgt ting i farven, der altid gør sig godt (især hvis du er kvinde): den lidt støvede og cremede lyserøde farve.

Du kan blandt andet vinde det fineste sengebord 'Thelma' med messingfarvet metal og to hyldeflader af glas og det lækreste sengetøj i 100% hør i farven 'lys rosa'. 

Præmien har en samlet værdi af 3.800 kroner, og det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor.

Vi finder en vinder den 31. juli 2017, og vinderen vil blive kontaktet direkte. 

NB: Der tages forbehold for udsolgte varer, og i tilfælde af udsolgte varer vil de blive erstattet med en lignende vare af samme værdi. Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at signe op til Ellos' nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og gode tilbud inden for mode, skønhed og bolig. Læs vores øvrige konkurrencebetingelse her.

NB: Konkurrencen er afsluttet den 31/7 og vinderen er kontaktet. Den heldige vinder blev Betina Nielsen fra Roskilde.

Konkurrencen: Opgrader dit soveværelse med ting fra Ellos

 

 

 

Relaterede artikler