Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind Valentino-taske og beautysager fra Sisley

Foto: Alexander Schepelern
Selvom julen er gavernes fest, kan man så nogensinde få for mange af dem? Nej vel...
 
 
Derfor er det heldigt, at der igen i december måned er et nyt ELLE-magasin på gaden, som betyder ny månedlig goodiebag.
 
For hvis du bliver den heldige vinder, så sikrer du dig en ekstra gave under juletræet, og vi lover dig, at det er en lækker en af slagsen. 
 
Denne måneds goodiebag byder nemlig på modehuset Valentinos ultrasmukke 'Demilune Small Double Handle Bag'-taske i farven 'Rubino' plus fire skønne produkter fra det franske mærke Sisley.
 
 
Den smukke Valentino-taske er den perfekte løsning, når du vil give vintermørket kamp til stregen. Forestil dig den fineste læderkvalitet kombineret med et smukt og elegant design, hvor der er kredset for detajlerne. Tasken får du i en rubinrød farve, og så har den både en mindre inderlomme med lynlås, to åbne rum plus en lille læbestiftlomme, så du kan have det hele med på én gang. Og så stråler tasken af ekstra glamour, fordi der er tilføjet metallisk hardware på både låsen og remmen. 
 
 
Og hvad så med de lækre beautysager fra franske Sisley? Her får du fire skønne produkter, som inkluderer både en fugtgivende og plejende dagcreme, en peelende ansigtsmaske, en vidunderlig parfume med en sofistikeret duft af blomster, og så får du en lækker blushstick, så du kan give dine vinterblege kinder lidt ekstra shine i december.
 
Tasken og beautysagerne har en samlet værdi af 18.315 kroner, og alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, det er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:
 
Hvem står bag tasken, du kan vinde?
 
Send ELK VAL A for Rudolph eller ELK VAL B for Valentino til 1266.
 
Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.
 
Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.
 
OBS: Konkurrencen er slut, og vinderen er fundet og kontaktet. Stort tillykke til Josefine fra Ølstykke!
 

Månedens goodiebag: Vind Valentino-taske og beautysager fra Sisley

 

 

Relaterede artikler