Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind Stella McCartneys 'Fallabella'-taske og lækre hudplejeprodukter

Foto: Alexander Schepelern

Kalenderen siger marts, et nyt ELLE-magasin er på gaden, og selvfølgelig har vi også sammensat en ny goodiebag, som du kan vinde!

Denne måneds goodiebag byder på en ultracool sort crossbody-taske med matchende pung fra Stella McCartneys populære ’Fallabella’-kollektion. Og som om det ikke var nok, så har ELLE også tilføjet effektive skønhedslækkerier i form af fem hudplejeprodukter fra pH formula.

Den fabelagtige Stella McCartney-taske og -pung er lavet i det økovenlige ’shaggy deer’-materiale, som Stella selv har udviklet. Både tasken og pungen er i en sort farve, men sølv-hardwaren giver dem en rå detalje.

Tasken kan bæres over skulderen, og så har den en fin flap-front åbning, der giver den et cool look, og gør den til den perfekte accessorie til både hverdag og fest.

Læs også: ELLE marts // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Desuden får du i denne måneds goodiebag fem skønhedslækkerier fra pH formula. De fem produkter inkluderer en effektiv rensecreme, en genopbyggende øjencreme, en genopbyggende hals- og decolletage-creme, en fugtcreme og en håndcreme.

Tasken, pungen og hårprodukterne har en samlet værdi af 8.881 kroner, og alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken farve har den ’Falabella’-taske og -pung, du kan vinde?

Sms ELK FAL A for sort eller ELK FAL B for elektrisk blå til 1266.

Det koster 12 kroner  + almindelig sms-takst at deltage i konkurrencen

Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.

NB: Konkurrencen er afsluttet og vinderen er fundet.

Månedens goodiebag: Vind Stella McCartneys 'Fallabella'-taske og -pung, samt fem lækre hudplejeprodukter fra pH formula