Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind Stella McCartney taske, hårprodukter fra Less Is More og Mason Pearson-børste

Foto: Redaktionen

Nyt år, nyt ELLE - og yes, ny månedlig goodiebag!

En goodiebag som i januar måned byder på både den ultracool taske 'Falabella Box' fra Stella McCartney, fire økologiske hårprodukter fra brandet Less Is More og ikke mindst den ikoniske Mason Pearson-hårbørste.
 
Den fabelagtige Stella McCartney-taske får du i sort økovenligt 'alter nappa', et materiale som Stella selv har udviklet. Tasken er detaljeret med en diamantskåret metalkæde, kan bæres over skulderen, og så har den en fin flap-front åbning plus indvendige lommer. Modellen er kantet som en box, der giver den et cool look, og gør den til den perfekte accessories til både hverdag og fest.
 
Læs også: Disse 28 kendis-babyer blev født i 2017
 
Desuden får du i denne måneds goodiebag fire økologiske hårprodukter udviklet af Dr. Doris Brandhuber og Hannes Trummer, som står bag mærket Less Is More. De fire produkter inkluderer en fugtgivende proteinspray, en genopbyggende shampoo, en plejende balsam og en fleksibel og strukturgivende hårvoks.
 
Og som om det ikke var nok, så har ELLE også tilføjet januar-goodiebaggen den helt fantastiske og ikoniske hårbørste fra Mason Pearson, så dit hår kan få en god start på det nye år.
 
Tasken, hårprodukterne og børsten har en samlet værdi af 8.144 kroner, og alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:
 
Hvem står bag hårprodukterne, du kan vinde?
 
Send ELK LIM A for More Or Less eller ELK LIM B for Less Is More til 1266.
 
Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.
 
Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.
 
NB: Konkurrencen er afsluttet, og vinderen er kontaktet. Den heldige vinder blev Steen Hansen fra Ølsted.
 

Månedens goodiebag: Vind Stella McCartney taske, hårprodukter fra Less Is More og Mason Pearson-børste

 

Relaterede artikler