Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind Miu Miu-taske og dufte fra Carven

Månedens goodiebag: Vind Miu Miu-taske og dufte fra Carven
Foto: Alexander Schepelern
Yes! Nyt ELLE på gaden betyder ny månedlig goodiebag!
 
 
En goodiebag som denne måned byder på den ultrasmukke 'Top Handle Bag'-taske fra det italienske modehus Miu Miu og tre luksuriøse dufte fra franske Carven.
 
Den smukke Miu Miu-taske får du i sort læder med flettet hank, hvor der er kræset for detajlerne og tilført en guld hardware med logo på flappen og matchende guldvedhæfter på det flettede håndtag. Modellen er en klassisk sag, som er perfekt både til vinterens festligheder og hverdagens cool jeans.
 
Læs også: Shoppegalleri: Få Nooras dritkul-look fra månedens forside
 
Desuden indeholder goodiebagen tre velkomponerede og luksuriøse Eau de Parfume-dufte fra det parisiske modehus Carven, hvor hver duft har sin egen farverige flakon og et navn, som omkredser duftens skønhed.
 
Du får én 'Paris-Florence'-duft med noter af frisk Magnolia-blomst og solbær, og én 'Paris-Sao Paulo'-duft med bergamotte, rom, kanel og et strejf af vanilje. Og så får du en tredje duft, der sender tankerne på en sommerrejse til franske Sevilla - 'Paris-Seville'-duften, som har noter af bergamotte og grøn madarin og et svirp af orangeblomst og moskus.
 
Tasken og duftene har en samlet værdi af 15.600 kr., og alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:
 
Hvad kan du dufte af, hvis du vinder månedens goodiebag?
 
Send ELK MIU A for hårlak eller ELK MIU B for eau de parfume til 1266.
 
Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.
 
Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.
 
OBS! Konkurrencen er slut, og vinderen er fundet og kontaktet. Stort tillykke til Kristina Jensen fra København S. 

Månedens goodiebag: Vind Miu Miu-taske og dufte fra Carven

Relaterede artikler