Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind J.W. Andersons 'Pierce'-taske og Karmameju-produkter

Foto: Alexander Schepelern
Nyt ELLE på gaden og selvfølgelig, ny månedlig goodiebag!
 
En goodiebag som denne måned byder på både en smuk J.W. Anderson 'Pierce'-taske plus fire selvforkælende beautyprodukter fra Karmameju.
 
 
Den smukke 'Pierce'-tasken får du i rød i størrelse medium, der har tre rum og en fin lukkeflap foran med et cikulært guldspænde. Og så er den selvfølgelig skabt i det blødeste kalvelæder, som kun bliver smukkere med tiden.
 
Bag tasken er den nordiske designer Jonathan Anderson, der siden 2008 har fortryllet modescenen med alt fra cool herretøj til lækre, kunstneriske og feminine kvindekollektioner under brandnavnet J.W. Anderson. Et brand der utvivlsomt er et af Londons mest innovative og trendsættende designerbrands lige nu!
 
 
Desuden indeholder goodiebagen fire lækre beautyprodukter fra det danske mærke Karmameju stiftet af fynske Mette Skjærbæk.
 
Her får du både en fugtgivende ansigtsspray med økologisk aloe vera og rose, en olie fyldt med antioxidanter som hjælper den efterårstørre hud, et ultimativt renseprodukt som masseres ind i huden for mere sundhed og glød såvel som en luksuriøse ansigtscreme der giver masser af fugt!
 
Tasken og beautyprodukterne har en samlet værdi af 11.458 kr., og alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:
 
Hvad hedder tasken, du kan vinde?
 
Send ELK JWA A for Pierce eller ELK JWA B for Brosnan til 1266.
Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.
 
Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.
 
NB: Konkurrencen er slut, og vinderen blev Kristina Tina Jensen fra København S. Vinderen er kontaktet. 
 

Månedens goodiebag: Vind J.W. Andersons 'Pierce'-taske og beautysager fra Karmameju