Afsluttet: Månedens goodiebag: Vind en Valentino-taske

Annonce
Foto: Luka Roné

Torsdag d. 29. december lander det helt nye ELLE-magasin i butikkerne. Og dette ELLE-magasin er ganske særligt - det er nemlig vores ELLE nummer 100! 

Med ELLEs februar-nummer fejrer vi derfor vores 100 udgivelser med et helt særligt jubilæumsnummer samt et ELLE #100-tillæg, der giver dig alt det bedste fra ELLE-universet gennem de sidste 100 udgivelser.

Nyt magasin betyder selvfølgelig også ny goodiebag, som i denne vintermåned byder på en smuk Valentino-taske og et gavekort til TheOutnet.com samt Valentinos lækre ’Donna’-duft.

Læs også: ELLE nummer 100 // Nyt magasin 

Valentinos ikoniske og smukke nittetaske i navyblå med guldnitter er fra TheOutNet.com, Net-a-porters online-outlet, der sælger tidligere sæsoners designervarer. Tasken har en værdi på 7.700 kr. (originalpris 11.000 kr.)

Bliver du den heldige vinder af den perfekte taske til både fashionable dage på kontoret og festlige aftener, vil du finde ud af, at der gemmer sig en overraskelse indeni. Tasken indeholder nemlig den skønneste Valentino ’Donna’-duft på 100 ml samt et gavekort på 750 kr. til TheOutNet.com til en samlet værdi af 9.375 kr.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om at vinde månedens goodiebag, er at sende en sms, hvor du svarer på spørgsmålet:

Hvad er der på den taske, du kan vinde?

Send ELK VAL A for frynser

Send ELK VAL B for nitter

Til 1266.

Pris: 12 kr. + alm. sms-takst. Du kan se ELLEs konkurrencebetingelser lige HER.

Læs alle vores konkurrencebetingelser HER

NB: Den 27/1 2017. Vinderen er fundet og den heldige blev Sanela Banda.

Relaterede artikler