Afsluttet: Månedens goodiebag: Vind en Stella McCartney-taske

Månedens goodiebag: Vind en Stella McCartney-taske
Foto: Luka Roné

Et nyt magasin er landet i butikkerne - og i dette nummer får du hele to magasiner for ens pris. Det nye ELLE står i sporten- og sundhedens navn, og du kan blandt andet glæde dig til at læse det eksklusive interview med tennisstjernen Caroline Wozniacki samt se alle de nyeste trends og tendenser foråret byder på, så du kan gå en stilfuld sæson i møde. 

Med det nye ELLE følger der nemlig et eksemplar af ELLE Decorations, som er spækket med de nyeste tendenser indenfor indretning og besøg i nogle helt særlige og personlige hjem, som eksempelvis Gherardo Felloni, skodesigneren for Miu Mius, cool hjem. 

Med et nyt magasin følger der selvfølgelig også en ny goodiebag. I denne måned er det den lækre ’Falabella Three Chain’-taske fra Stella McCartney. Tasken er lavet i det bæredygtige og veganske materiale ’Shaggy Deer’, som Stella McCartney selv har udviklet – og som blandt andet er lavet af genbrugsplastikflasker. Tasken har en værdi 5.999 kr.

Læs også: ELLE April // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Bliver du den heldige vinder af den smukke taske, stopper det ikke her, du vinder nemlig også en facial scrub mask, en body lotion, en facial cream og en facial oil fra bæredygtige Rudolph Care til en værdi af 1.980 kr. Samlet værdi af goodbagen i alt 7.979 kr. 

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om at vinde denne måneds goodiebag, er at sende en sms, hvor du svarer på spørgsmålet:

Hvad hedder den taske, du kan vinde?

Send ELK STM A for Dorabella

Send ELK STM B for Falabella  

Til 1266.

Pris: 12 kr. + alm. sms-takst.

Du kan se ELLEs konkurrencebetingelser lige HER.
 
NB: Vinderen er fundet, og den heldige blev Line H. Skriver fra Kastrup.
 

Månedens goodibag: Vind en Stella McCartney-taske Foto: PR

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler