Afsluttet | Månedens goodiebag: Vind en 'Falabella'-taske + skønhedsprodukter fra Aveda

Siden Stella McCartney lancerede sin 'Falabella'-taske har den opnået nærmest ikon-status og er blevet spottet på et utal af stilikoner og i gadebilledet siden. 
 
Og hvis du er en af dem, der endnu ikke har forkælet dig selv med den smukke taske, så skal du deltage i månedens goodiebag-konkurrence, hvor vi udlodder tasken. 
 
Vi udlodder nemlig Stella McCartneys ’Falabella Fold Over Tote’-taske i farven Light Grey med sølv hardware til en værdi af 5.999 kr. Tasken er lavet i Stellas egetproducerede ’Shaggy Deer’-materiale, der er vegansk læder.
 
Oveni den lækre taske får du også en masse lækre produkter til ansigt og hår fra økovenlige Aveda til en samlet værdi af 2.030 kr. Følgende produkter fra Aveda er med i præmien: 'Invati Advanced Exfoliating Shampoo' // 'Invati Advanced Scalp Revitalizer'-hovedbundskur // 'Invati Advanced Thickening Conditioner' // 'Tulasara Wedding Masque'-hårmaske.
 
Præmien har en samlet værdi af 8.029 kr. og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på spørgsmålet:
 
Hvilket materiale er ’Falabella’-tasken lavet af?
 
Sms ELK STE A for Shake it, Dear
 
eller
 
ELK STE B for Shaggy Deer til 1266.
 
Det koster 12 kr. + alm. sms-takst at deltage i konkurrencen.
 
Du kan læse ELLEs konkurrencebetingelser her.
 
NB: Vinderen er fundet og konkurrencen er afsluttet. Den heldige vinder blev Jens Lybecker fra Jyllinge.