Afsluttet: Månedens goodiebag: Vind en Dolce & Gabbana-taske

Foto: Luka Roné

Det nye ELLE-magasin er landet i butikkerne – og i dette nummer får du ikke bare ét magasin, men hele tre for ens pris!

Med ELLEs nye magasin får du, udover et ELLE-magasin spækket med mode i form af cool streetstyle, guide til 1980’erne, der vender stærkt tilbage og forårets key-items, en trendbibel så du kan gå et stilsikkert forår i møde, samt det nye seje herremagasin Dossier.

Med et nyt magasin følger selvfølgelig også en ny goodiebag. I denne måned er det en laber flettet Dolce & Gabbana-taske, et gavekort til TheOutnet.com samt en lækker parfume fra Dolce & Gabbana.

Læs også: ELLE Februar // Nyt magasin + Trendbibel og Dossier

Dolce & Gabbanas smukke taske i sort og hvid med gulddetaljer er fra TheOutnet.com, Net-a-porters online- outlet, der sælger tidligere sæsoners designer varer. Tasken har en værdi af 7.600 kr. (originalpris 15.200 kr.).

Bliver du den heldige vinder af den fine, klassiske taske, stopper det ikke her. Du modtager nemlig også et gavekort på 750 kr. samt den sommerlige duft ’Dolce Rosa Excelsa’, eau de parfum, 75 ml, fra Dolce & Gabbana til en værdi af 950 kr. til en samlet værdi i alt 8.550 kr.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om at vinde denne måneds goodiebag, er at sende en sms, hvor du svarer på spørgsmålet:

Hvilke farver har den taske, du kan vinde?

Send ELK DOG A for pink og neonbrun

Send ELK DOG B for sort og hvid

Til 1266

Pris: 12 kr. + alm. sms-takst.

Du kan se ELLEs konkurrencebetingelser lige HER.

NB: Opdateret den 1. marts 2017: Vinderen er fundet og kontaktet. Den heldige vinder blev Betina Thy Dich.

 

Relaterede artikler