Afsluttet | Konkurrence: Vind et spa-ophold for 2 personer på Kurhotel Skodsborg

Annonce

På forsiden af månedens ELLE finder du hele Danmarks tennisdarling nummer 1, Caroline Wozniacki og inde i magasinet finder du et stort interview med tennisstjernen samt en række smukke billeder af den blonde og veltrænede skønhed. 

Forsiden og alle billederne med Caroline Wozniacki er skudt på Kurhotel Skodsborg, som ligger i de smukkeste rammer med masser af natur og få minutter fra Øresund. 

Udover at skyde månedens forside og billeder af Caroline Wozniacki på Kurhotel Skodsborg, så har ELLEs digitale team også for nyligt besøgt stedet i forbindelse med den digitale dækning af The Oscars 2017. Her blev de indlogeret på et af hotellets lækre værelser og nød godt af de lækre spa- og wellness faciliteter, som kurhotellet byder på. 

Læs også: ELLE anbefaler: Kurhotel Skodsborg

Så her på ELLE-redaktionen er vi allerede særdeles bekendte med Kurhotel Skodsborg, og derfor er vi også glade for at kunne udlodde et gavekort til et spa-ophold for to personer på Kurhotel Skodsborg med en overnatning i et af deres lækre dobbeltværelser til en værdi af 2.100 kroner til én heldig læser. 

Præmien består af:

  • Et spa-ophold for to personer på Kurhotel Skodsborg med en overnatning i et dobbeltværelse, morgenbuffet med udsigt til Øresund, adgang til spa- og fitnessområdet med 16 badeoplevelser inspireret af alverdens badetraditioner, fitnessfaciliteter og over 120 holdaktiviteter.
  • Værdi: 2.100 kroner

Vi trækker en vinder af konkurrencen den 31. marts klokken 12.00, og vinderen vil få direkte besked. 

Læs alle vores konkurrencebetingelser på ELLE.dk/konkurrence./konkurrence

NB: Vinderen er fundet og kontaktet. Vinderen blev Marie Andersen fra Aarhus C.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål: 

Relaterede artikler