AFSLUTTET: Konkurrence: Vind en rejse for to med SAS...

I forbindelse med ELLEs nye rejsemagasin 'ELLE Travel' udlodder vi i samarbejde med SAS en returrejse for to personer til en valgfri destination i Europa på SAS Go til en værdi af op til 5.000 kroner.

Derudover vinder du også en trolley, en kosmetiktaske og en shopper fra By Malene Birger i modehusets ikoniske print til en værdi af 6.997 kr. 

Se også: ELLE Februar // Nyt magasin på gaden nu!

Præmien har en samlet værdi af i alt: 11.997 kroner, og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad er rejsefavoritten Paris kendt og elsket for?'

Send ELK SAS A for bingohaller

eller ELK SAS B for mode til 1266.

Pris: 12 kr. + alm. sms-takst.

NB: Rejsen skal bookes inden den 1. marts 2016, og rejseperioden er fra 1. april til og med 1. oktober 2016. Rejsen bestilles af SAS, og vinderen skal derfor kontakte SAS Marketing afdelingen direkte. Præmien gælder kun fly til og fra destinationen, og rejsen kan have en varighed på mellem to og 14 dage. Præmien har en værdi af op til 5.000 kr.

Psst ... Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at modtage flere spændende nyhedsbreve og tilbud om medieprodukter, analyser, skønheds- og livsstilsprodukter, events mv. fra Aller Media A/S via brev, telefon og e-mail.

NB. den 1/2: Konkurrencen er afsluttet, og vinderen er fundet. 

 

Relaterede artikler