Afsluttet: Konkurrence: Vind to eksklusive billetter til 'Meet The Danes' under CPHFW

Som en del af Copenhagen Fashion Week i uge 5 er The Counsel i samarbejde med Fashion Exclusive værter for en eksklusiv presse-morgenmad med Kim Grenaa og Anette Kjærgaard som værter.
 
Et arrangement, der som udgangspunkt er et lukket event for pressen og branchen, men som noget særligt, har vi her på ELLE.dk fået lov til at udlodde 2 billetter til det eksklusive arrangement til én heldig vinder.
 
Til eventet er nogle af de bedste brands i dansk mode repræsenteret, som vil præsentere deres nyeste kollektioner og de key-items, som præger de nye kollektioner. De danske brands, som er repræsenteret til det eksklusive event, er blandt andre &Tradition, Anne Vest, Arne Jacobsen, Beauté Pacifique, Designers Remix, Hanne Bloch, Rudolph Care, Résumé og Verner Panton.
 
Kunne du tænke dig at være en del af det eksklusive event, møde nogle af de største danske brands og nyde det hele i selskab med en lækker morgenmad i smukke rammer? Så skal du deltage i konkurrencen nedenfor. Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtig på følgende spørgmål.
 
Vi finder vinderen mandag den 30. januar klokken 11, og vinderen får direkte besked. 
 
Dato: Onsdag d.1. februar 2017: kl. 9.00 – 12.00
Adresse: &traditions showroom, Papirøen, Trangravsvej 24, 1436 København K.
 

Relaterede artikler