Afsluttet: Konkurrence: Bliv klar til sommer på terrassen med dette kit fra Ellos

Annonce
 Konkurrence: Bliv klar til sommer på terrassen med dette kit fra Ellos

Endelig ser det ud til, at det gode og lidt lunere vejr er kommet for at blive, og derfor rykker muligheden for at benytte vores altaner og terrasser under åben himmel også tættere på.

Vi kan slet ikke vente med at rykke ud på altanen og terrassen og nyde en frokost i solen eller de sene og lune aftentimer med et glas rosé i hånden, og derfor er vi så småt begyndt at klargøre vores altaner og terrasser. 

Hvis du også går med tankerne om en lille opgradering eller makeover af din terrasse eller altan, så skal du deltage i denne konkurrence, hvor vi i samarbejde med Ellos udlodder de lækreste ting til dit "udeliv" til sommer. 

Præmien har en samlet værdi af 3.490 kroner, og det eneste du skal gøre for at vinde er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor. 

Vi finder en vinder den 31. maj 2017, og vinderen vil blive kontaktet direkte. 

NB: Vinderen er fundet og kontaktet. Den heldige vinder blev Lene Nordbek fra Stouby.  

NB: Der tages forbehold for udsolgte varer, og i tilfælde af udsolgte varer vil de blive erstattet med en lignende vare af samme værdi. Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at signe op til Ellos' nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og gode tilbud inden for mode, skønhed og bolig. Læs vores øvrige konkurrencebetingelse her.

Konkurrence: Bliv klar til sommer på terrassen med dette kit fra Ellos

 

Relaterede artikler