Afsluttet: Kom på forkælelsesdag med Magnum og vind en overnatning i penthouse-suiten på Hotel SP34

Annonce
Hvem kan ikke bruge lidt selvforkælelse i en travl hverdag? Et spørgsmål, de fleste nok kan svare ja til. 
 
Og nu hvor sommeren er på vej, er der heldigvis masser af muligheder for selvforkælelse i det fri, når temperaturen stiger, og vi kan rykke alle de gode øjeblikke udendørs. 
 
 
I samarbejde med Magnum og i anledningen af deres seneste nyhed på isfronten: ’Double Raspberry’ og Magnum ’Double Coconut, som smager skønt af hindbær og kokos og det karakteristiske tykke Magnum-chokolade yderst, har vi sammensat den ultimative forkælelsesdag til dig. 
 
 
For hvis det er noget, vi forbinder med sommer og forkælelse, er det selvfølgelig akkompagneret af en Magnum i hånden - og gerne en af hver af de nye smagsvarianter! 
 
Vores forkælelses-konkurrence indeholder en overnatning for 2 personer på Hotel SP34 i deres penthouse-suite, som indebærer alt, hvad hjertet kan begære. 
 
Penthouse-suiten på Hotel SP34 i indre København byder både på privat balkon med udsigt ud over København, lækre spa-produkter fra Clean, masser af plads og om morgenen kan du nyder SP34s overdådige, økologiske brunch, som enhver med kærlighed til mad, herunder økologi, vil drømme om i mange måneder efterfølgende. 
 
Gavekortet har en værdi af 8.495 kroner, og det eneste du skal gøre for at vinde er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål:
 
NB: Konkurrencen er afsluttet den 29. maj, og den heldige vinder, som er kontaktet, lev Karin Petersen fra Højslev. 
 

 

Relaterede artikler