ELLE Decoration - nyt magasin2
Foto: Line Thit Klein. Styling: Mille Collin Flaherty
Interiør

Nyt ELLE Decoration på gaden

af Lise Charlotte Lehwald 29/11/2017
Der er et nyt ELLE Decoration på gaden, og denne gang har vi podet hver eneste side med masser af decembermagi. Bliv inspireret, når fem kvinder byder indenfor i deres helt unikke julehjem, find masser af drømmekøb til din ønskeliste og få ikke mindst de smukkeste input til alt det, vi drømmer om at omgive os med i vinterens allerførste måned… pynt, pakker og smukt porcelæn.

Når kalenderen siger december, sætter vi et særligt fokus på det, der er hyggeligt, vi skaber nye stemninger og gør os ekstra umage i vores hjem. Det gælder også for de kvinder, vi har besøgt i det nye nummer af ELLE Decoration. De byder på alt fra scones og kanelgrød til østers og champagne og lader ikke en stund gå forbi uden at pynte op og invitere gæster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kom indenfor hos guldsmed Rebekka Elbek, der har indrettet sit hjem i en gammel villa med tårn og spir og farver på hver eneste væg, bliv inspireret af modekvinden Lotte Mørchs lyse, enkle hjem, der som en åben invitation emmer af både ro og cool festivas. Og kom ikke mindst med på besøg hos Ditte Reckweg – den ene af de to kvinder bag butikkerne Stilleben. Hun bor med enkelt design, mønstrede tekstiler og en samling ultrasmuk keramik og beskriver selv sin misundelsesværdige stil som ’en slags pyntet minimalisme’.

På artikelsiden kan du blandt andet møde kunstner og designer Cathrine Raben Davidsen, der er kendt for sine følelsesfulde billeder og nu begejstrer med karakterfulde keramiske lamper. Sidstnævnte er lige nu at finde hos den hippe newyorkerbutik The future Perfect – den succes tager Cathrine Raben Davidsen med ophøjet ro, men som hun også afslører, har medaljen en bagside. Hør hende fortælle om livet som samfundsbevidst kunstner og om ikke at kunne løbe fra følelsen af tab.

Læs også: Køkkendrømme - Reform lancerer nyt pastelfarvet køkkendesign, der støtter et godt formål

Er Royal Copenhagens juleborde en tilbagevendende december-oplevelse? I år er det seks dansere fra den Kongelige Ballet, der har stået på tåspidser for at kreere de kreative og fortryllende borde, og som noget helt unikt har ELLE Decoration mødt dem til en snak om juleinspirationer og balletvaner. Vil du høre, hvordan charmetrolden og solisten Andreas Kaas bor og pynter om til jul eller hvordan soldanserinde Ida Praetorius danser sig til decemberstemning, er det her, du har chancen

Giv ELLE i julegave - Køb en gaveabonnement fra 150 kroner HER

Og så er der selvfølgelig gaverne … Vi har fyldt magasinet med drømmekøb og juleønsker – lige til at skrive på din liste.

Rigtig god læselyst – lad december begynde!

Psst... Husk at ELLE Decoration altid kommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris! 

Klik dig igennem galleriet herunder og få et smugkig ind i det nye ELLE Decoration.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her