Interstudio er åbnet i København - kom med indenfor her
Annonce

Kom med indenfor i Københavns nye italienske interiørshop: Interstudio

af Annonce 29/09/2016
København kan nu tilføje endnu en interiørperle til det eksklusive shoppekvarter i Galleri K i form af den italienske interiørshop Interstudio. Interstudio forhandler eksklusive italienske møbelbrands som Molteni&C og Mdf Italia, og deres eksklusive italienske univers er bestemt et besøg værd i følge ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt...

København K's ypperste shoppekvarter har fået endnu et smukt interiørshop. Designbutikken Interstudio, der forhandler eksklusive italienske møbelbrands som Molteni&C og Mdf italia, har åbnet en unik Home-butik øverst i Galleri K i indre København.

ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, har besøgt den cool butik og beskriver hvordan butikken og det italienske univers nærmest føles som en hurtig flytur til Milano, hvor luksus ikke bare er noget, du drømmer om:

”Med den nye butik bringer Interstudio interiør-shopping i Købehavn K et skridt videre. Nu kan du shoppe smukke italienske møbler på en lørdag formiddag, når du alligevel er i byen, eller du kan kigge forbi, inden din middag på The Market eller en af de andre restauranter i Galleri K. Det giver rigtig god mening og den følelse, du får, når du går op ad trappen til førstesalen, hvor butikken ligger, er meget international, selvfølgelig i særdeleshed milanesisk," fortæller Mette Skjødt.

I Interstudio kan du opleve eksklusive italienske møbelbrands som Molteni&C og MDF Italia. Molteni&C er kendt for deres stilrene garderobe kollektion, der både inkluderer til walk-in garderober og lukkede skabsløsninger.

Hos Interstudio kan du også opleve det italienske brand DADA, som er Italiens absolutte darling inden for køkkener. En nyhed fra DADA er det nye Hi-line VVD køkken, som designeren Vincent Van Duysen står bag, hvor der er arbejdet med kontrasten mellem slanke sider og gennemgående tykke stenbordplader med integreret vask.

Køkkenet blev præsenteret på Salone del Mobile 2016 i Milano og Interstudio i Galleri K i København er nu sammen med Tokyo showroomet blevet udvalgt som de to første butikker til at vise det skønne køkken frem.

I forbindelse med åbningen af butikken er den del af Interstudio, der henvender sig til kontraktmarkedet, flyttet i andre lokaler (på den anden side af gaden), således at butikken i Galleri K 100 procent kan fokusere på indretning til det eksklusive private hjem.

Du finder Interstudio i Galleri K i indre København, og butikken har åbent mandag, tirsdag og onsdag kl. 10:00 – 17:30, torsdag og fredag kl. 11:00 – 18:00 og lørdag kl. 10:00 – 16:00.

I galleriet kan du komme med indenfor i Interstudio og se, hvad du kan forvente af den smukke butik, inden du selv aflægger butikken et besøg.