ELLE Decoration guider: Sådan skaber du stilfuld hygge i dit arbejdsrum
Annonce

ELLE Decoration guider: Sådan skaber du stilfuld hygge i dit arbejdsrum

af Annonce 12/10/2016
Work, work, work! Vi bruger allesammen mange timer hver dag på vores arbejde, og på ELLE Decoration vil vi gerne hjælpe til at tage nogle lette, funktionelle og æstetiske flotte beslutninger, når det gælder indretningen af dit kontor - hvad enten det er ude eller hjemme hos dig selv. Lad dig guide af ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt.

Vi bruger en stor del af vores dag på kontoret, og hvad enten du arbejder hjemme eller på kontor, så har et hvert rum, som vi bruger meget tid på, fortjent nogle lækre detaljer.

På ELLE Decoration vil vi gerne gøre det lettere for dig at tage nogle lette, funktionelle og æstetiske flotte beslutninger, når det gælder design til efterårshjemmet, og derfor har ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, udvalgt nogle af de elementer fra Steltons univers, som kan skabe en lækker kontorstemning hvad du arbejder hjemme eller ude:

”Du ved det godt, men glemmer det sikkert alligevel af og til. Du skal drikke masser af vand, mens du arbejder, og derfor er det helt ideelt at lade drikkeglas og en smuk kande være en del af dit skrivebordsgear. Steltons’ Freja’-kande er fin i formen, og så er detaljen med soltørret bast om hanken superhyggelig. Generelt gælder det, at jo mere personligt du kan gøre dit skrivebord, des bedre. Derfor er det også perfekt med friske blomster og selvfølgelig en lille bonbonnerie til små ting på bordet. Her er det Steltons ’Peak’, der kan indeholder alt fra smykker til snacks,” fortæller Mette Skjødt.

Steltons hjemmeside finder du hele Steltons udvalg af ting til dit hjem, og i galleriet nedenfor har vi samlet alle de produkter, som ELLE Decoration-teamet har brugt til at style billedet i toppen med.