Annonce

Gør tv’et til hovedrollen i indretningen

Annonce for Samsung 23/05/2022
Mange af os ser fjernsynet som en forhindring, når vi indretter. Men hvad, hvis tv'et i virkeligheden var centrum for indretningen? Her får du en guide til tre rum, hvor det giver mening at indrette ud fra fjernsynet.

Meget har ændret sig, siden tv’et var en klods om benet i indretningen. I dag findes der nemlig flere forskellige muligheder for at finde et tv, der ikke skal gemmes væk, men derimod kan spille hovedrollen i indretningen, fordi det taler ind i æstetikken i vores hjem.

Med andre ord er der ikke længere nogen grund til at være irriteret over at indrette rundt om et fjernsyn. Vi har samlet en lille guide til tre rum i dit hjem, hvor tv’et kan samle rummet uden at gå på kompromis med stemning og stil.

Stuen

De seneste år er hjemmet blevet vigtigere for os, da vi har opholdt os der ekstraordinært meget. Vi er især blevet glade for store og bløde flydersofaer og vores streamingtjenester. Stuen er blevet et samlingspunkt, hvor vi kan mødes med familie og venner til en god film eller et helle, hvor vi kan krybe sammen under et tæppe og binge den nyeste store serie. Derfor er det ingen overraskelse, at mange af os sætter pris på et lækkert fjernsyn i stuen.

Netop til det formål har Samsung skabt Neo QLED 8K-fjernsynet, som enten kan købes på en enkel fod eller hænges på væggen. Med sit stilrene og slanke design, der ikke forstyrres af en ramme, kan fjernsynet let danne fundamentet for indretningen i stuen. Det fås i forskellige størrelser, så du kan finde lige det tv, der passer til din stue.

Billedkvaliteten er på et helt nyt niveau, hvilket betyder, at du kan se fjernsyn i klare farver selv på lyse sommeraftener, da teknologien i fjernsynet tilpasser sig lyset i rummet.

Med Neo QLED har Samsung skabt et fjernsyn, hvis indbyggede højttalere er placeret hele vejen rundt. Det betyder, at lydoplevelsen virker mere dynamisk, og du kan lade dig opsluge fuldstændig af din yndlingsserie.

Hænger du fjernsynet over en lav reol, kan du nemt skabe en smuk og enkel væg med et par flotte lamper, et stilleben af bøger og vaser og en stor plante. Vend sofa og lænestole mod fjernsynet, og pludselig har du indrettet stuen ud fra tv'et.

Du finder Neo QLED her.

Soveværelset

Det er blevet lettere end nogensinde at streame serier fra det hjørne af hjemmet, der passer humøret bedst. Det betyder også, at fjernsynet er rykket ind i andre rum end stuen, og soveværelset er ingen undtagelse.

Men det kan være svært at finde et fjernsyn, der passer ind i soveværelsesindretningen. Soveværelset er det rum i hjemmet, som skal emme af fred og ro, og hvor intet skal kunne forhindre os i at slappe fuldstændig af efter en lang dag.

Soveværelsets fjernsyn skal være et, der ikke ligner et fjernsyn, så du altid kan se på din væg og sætte pris på æstetikken.

Netop af den grund har Samsung skabt fjernsynet The Frame, som forener funktion og dekoration. The Frame er nemlig et fjernsyn forklædt som levende kunst og kan enten købes væghængt eller på et staffeli.

Det smarte ved The Frame er, at det bliver til et kunstværk, når det slukkes. Du kan vælge mellem 14 forskellige smukke billeder, som kommer med The Frame, og med et abonnement til Samsungs Art Store får du adgang til 1400 billeder. Hvad end du er til en smuk Hokusai-bølge, et ikonisk sort-hvid foto af en storby eller en klassisk solgul Van Gogh-mark, så kan du sætte det op på The Frame og nyde det, indtil du skifter det ud. Den nyeste model kommer med en mat skærm, som gør, at billedet ser fantastisk ud i rammen. Du kan også uploade dine egne billeder til skærmen og tilføje lidt ekstra personlighed til indretningen.

For at spare på energiforbruget er The Frame udstyret med en bevægelsescensor, som giver besked til fjernsynet om at tænde for skærmen, når nogen træder ind i rummet. På den måde undgår du at have et tændt tv døgnet rundt.

Fuldstændig som ethvert andet kunstværk kan du få forskellige rammer til The Frame og på den måde skabe det look, du foretrækker i dit soveværelse, hvad end det er et enkelt værk eller den populære billedvæg. Rammerne køber du for sig.

Du finder The Frame her.

Udendørsområdet

Når sommeren nærmer sig, har de fleste af os varmet op til den længe, og vi er mere end klar til at rykke udenfor i solen.

Mens vi de seneste år har været mere i hjemmet end nogensinde, sætter vi også mere pris på vores udendørsområder – hvad end det er en grøn have, en hyggelig terrasse eller en lille altan. Indretningen er også rykket udenfor, og hvem siger, at du skal vælge mellem en skøn sommeraften ude og din yndlingsfilm i fjernsynet?

Samsung har åbnet døren til udendørsområdet med The Terrace – et udendørs-tv, som gør det muligt at holde open-air biograf for vennerne på terrassen. Når du inviterer til grillhygge, drinks og udendørs hjemmebio, er det svært at undgå, at fjernsynet bliver hovedelement i udendørsindretningen.

The Terrace er udstyret med QLED-teknologi, som gør det muligt at se tv udendørs uden at gå den mindste smule på kompromis med skarphed og farve i billedet. Samtidig har fjernsynet et antirefleksfilter, som forhindrer lyset i at reflekteres på skærmen og ødelægge oplevelsen. Du behøver heller ikke været bekymret for vind og vejr, da Samsung har udstyret The Terrace med regn- og støvbeskyttelse.

Planlæg et skønt loungehjørne på altanen, eller skab et hyggehjørne med bløde sofaer i baghaven. Når fjernsynet er centrum i udendørsområdet, er det nemt at bygge en hyggekrog op omkring det. Tilføj nogle fine planter, en gasgrill og et bord, og glæd dig til en sommersæson under åben himmel.

Samsung har et TV til alle 

Samsung tilbyder et bredt udvalg af fjernsyn, så du kan finde lige præcis det, der passer perfekt til dig og dine behov. Uanset om du leder efter eksklusivt design, de mest avancerede tekniske funktioner eller den bedste måde at opleve livesport på, så kan du finde dit næste TV på samsung.com/dk.