tanqueray
Foto: PR
Annonce

Giv hverdagen et løft

Annonce for Tanqueray - af ELLE Native 24/11/2021
Gør det almindelige til noget ekstraordinært: Sådan arbejder indretningsarkitekt Chris Glass

”Når man indretter er essensen at skabe en historie med genstande, der er forbundet med følelser,” fortæller Chris Glass.

Når det usædvanlige kombineres med det enkle, opnår man en stemning, som gør rummet unikt og behageligt. Glass’ stil er formet af forbindelsen mellem af nutid og fortid. Han ser det som sit ansvar som indretningsarkitekt at arrangere objekter på en sådan måde, at det får det bedste frem i folk, og de føler sig godt tilpas, når de træder ind i et rum.

”I sidste ende er det altid personerne selv, der giver liv til hjemmet,” fortæller Chris Glass, der især er inspireret af livets små ting: At mærke vinden på huden; et øjebliks stilhed; at høre en god sang; at nyde en god drink.

Foto: PR
Tanqueray Tonic
Opskriften til Tanqueray Tonic Et glas fyldes med is og 50 ml Tanqueray London Dry. Fyld glasset op med Premium Tonic og dekorer med en frisk skive lime. Rør rundt og nyd det!

Når han laver en gin-drink om aftenen, gør han en dyd ud af at lave en opstilling med sine ingredienser ved siden af sit glas. En lille detalje, som et duftlys med samme duftnoter fra hans yndlingsgin fra Tanqueray, gør den sensoriske oplevelse perfekt afbalanceret. Det er et lille greb, der gør en stor forskel for oplevelsen, og resultatet er, at lille, ordinært øjeblik med ét bliver mere interessant, får fantasien til at blomstre og bliver noget, man husker.

Se mere på Instagram @tanqueraygin

Foto: PR
Tanqueray Top Notes
TANQUERAY TOP NOTES PÅ NIMB Tanqueray, Muro Scents og Nimb har sammen udviklet oplevelsen Tanqueray Top Notes, hvor man vælger sin drink ud fra et duftkort, der byder på tre unikke cocktails skabt til konceptet