Serum
Annonce

Caroline Hannibal: Denne ingrediens bruger jeg altid i min hudpleje

Af ELLE Native, Annonce for L'Oreal Paris 10/02/2023
Vi kender Caroline Hannibal som en vaskeægte skønhedsnørd, der ihærdigt kaster sig ud i ny hudpleje på sin TikTok-kanal, hvor hun har mere end 1,5 millioner følgere. I dagligdagen prøver Caroline Hannibal mange nye produkter – men der er én særlig ingrediens, hun altid har med i rutinen.

Caroline Hannibal har lavet en guide til det hele. På hendes TikTok-profil finder du et tilsyneladende uendeligt flow af informationsvideoer om alt, der rører sig i skønhedsindustrien. Hver dag tester og anmelder hun nye produkter, sammensætter hudplejerutiner samt makeuplooks og problemløser alt fra ujævn hud til mørke rande under øjnene.

Men selvom hun har prøvet meget hudpleje, er der en simpel, men utroligt virksom ingrediens, hun altid vender tilbage til: nemlig hyaluronsyre.

Herunder kan du læse om to af de produkter med hyaluronsyre, som er fast inventar i Caroline Hannibals rutine.

Skinfluencer: Caroline Hannibal

Caroline Hannibal er en dansk influencer og hudplejeentusiast, som med sine lærerige TikTok-videoer hjælper os med at finde gennem hudplejeverdenens mange ingredienser. Hun anbefaler produkter, guider til hudplejerutiner, deler sin ingrediensviden og meget andet. I denne artikel kan du læse om hendes personlige hudplejerutine.

@carolinehannibal

This combo is my favourite ✨

♬ original sound - ???

Hyaluronsyre til øjenomgivelserne

L’Oréal Paris’ øjenserum med hyaluronsyre og koffein er det perfekte serum til dig, hvis du døjer med trætte øjne, der har tendens til hævelser om morgenen og mørke rande.

L'Oréal Paris Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er nemlig udviklet med et særligt fokus på at mindske udseendet af ’puffy eyes’ og mørke rande under øjnene.

Serummet fugter huden i øjenområdet intenst, og takket være serummets unikke sammensætning af koffein og hyaluronsyre, bidrager det med en udfyldende effekt på huden. Det viser sig blandt andet i form af en synlig reduktion af de fine linjer omkring øjnene.

Mens serummets høje koncentration af hyaluronsyre sørger for at binde fugten i huden effektivt, har indholdet af koffein en revitaliserende effekt, der mindsker mørke rande og andre synlige træthedstegn. Sidst, men ikke mindst, er formlen beriget med det multifunktionelle niacinamid samt vitamin Cg, som giver fornyet glød.

Det helt særlige ved Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er, at serummets applikator er udformet med tre kugler i rustfrit stål, som mindsker hævelse om øjnene og hjælper med at vække de trætte øjne fra søvnen. Således er serummet altså en kombination af alt det bedste, du kan gøre for at revitalisere øjnene efter skønhedssøvnen.

Brug serummet hver morgen på nyrenset hud, og massér det nænsomt ind i huden, præcis som Caroline Hannibal gør i videoen. Allerede efter første brug føles huden fugtet og øjnene friskere, og efter to uger med serummet synes huden omkring øjnene fyldigere og mørke rande mindre fremtrædende. Efter 6 uger er fine linjer i øjenområdet synligt mindsket.

Tre hurtige til Caroline Hannibal

Hvorfor skal man bruge et serum?
"Sera er rigtig gode til at hjælpe med lige præcis det hudplejebehov, du har, og derfor er de en vigtig del af en god hudplejerutine. Husk altid rens, serum og en god creme."

Hvorfor bruger du et serum med hyaluronsyre?
"Hyaluronsyre er en effektiv fugtgiver, der binder fugten i huden, og her i det tempererede danske klima kan jeg godt lide at få masser af fugt til huden."

Hvilket serum er bedst til tør hud?
"Har du tør hud, vil jeg anbefale, at du giver huden masser af fugt. Det kan du gøre ved at bruge et serum med hyaluronsyre. Jeg har personligt meget sensitiv og tør hud, og derfor elsker jeg selv hyaluronsyre."

@carolinehannibal Ad for @lorealparis you KNOW I love this duo ? With 5 min. face yoga I quickly penetrate the products into my skin making me plumped all day! #LOrealParis #LOrealSkincare #Revitalift #HyaluronicAcid #invertedfilter ♬ Be You - L'Oréal Paris

Den perfekte duo med hyaluronsyre

Den gode morgenrutine betyder mere for resten af dagen, end man skulle tro. I hvert fald for Caroline Hannibal, som starter dagen med en stærk kaffe efterfulgt af morgenens faste hudplejerutine, der indeholder masser af hyaluronsyre.

Først bruger hun Revitalift Filler Eye Serum i øjenområdet og følger op med ansigtsserummet fra samme serie, Revitalift Filler Serum. De to produkter arbejder hun ind i huden med 5 minutters ansigtsyoga, og resultatet er fyldig hud med glød, der holder hele dagen.

Hvis du ønsker det mest effektive resultat med hyaluronsyre, er det en god idé at gøre som Caroline Hannibal og kombinere dit Revitalift Eye Serum med ansigtsserummet fra samme serie.

Revitalift Filler Serum 1,5% HA indeholder en høj dosis af fugtgivende hyaluronsyre, der giver friskhed til ansigtet og mindsker udseendet af fine linjer på bare 4 uger*, hvis du husker at bruge det dagligt. Revitalift Filler Serum hjælper desuden huden med at genvinde sin spændstighed og får den til at se både glattere og smidigere ud.

*Klinisk studie med 75 kvinder.

L’Oréal Revitalift Filler Serum + Eye Serum

L’Oréal Revitalift er en hudplejeserie til dig, der leder efter en intenst fugtgivende hudplejerutine. Det høje indhold af hyaluronsyre i produkterne revitaliserer huden og giver en fyldighed, som får den til at se mere spændstig ud. Serien passer til alle aldre, alle hudtyper og alle køn – og så kommer både Revitalift Filler Serum og Revitalift Filler Eye Serum med et prisskilt, alle kan betale. Læs mere om produkterne og find dem lige her.

Sammensæt hudplejerutinen til dine behov

Hyaluronsyre har mange gode egenskaber – en af dem er, at du kan kombinere den på kryds og tværs med andre ingredienser i en hudplejerutine, der er skræddersyet til netop din hud. Kombinér den eksempelvis med et effektivt retinolserum for en kraftig anti-age rutine, eller brug hyaluronsyre sammen med vitamin C for mere glød og en jævnere hudtone.