Victoria Beckham smiler stort på sin mands facebook

Vi er gået fra at være fans af Victoria Beckham, da hun var med i Spice Girls til at smile overbærende, da hun forsøgte sig som solostjerne med et ganske u-vellykket album, efter at pigegruppen splittede op.

Dette har dog udviklet sig til næsegrus beundring for forretningskvinden, Victoria Beckham, som nu har modtaget flere anerkendte modepriser for sine designs.

Victoria Beckham: Derfor ser jeg altid sur ud

Derfor accepterer vi til fulde, at modedronningen, som er gift med den nu pensionerede fodboldspiller (og underbuksemodel) David Beckham, har valgt ikke at smile på billeder!
Hun ser konstant mut ud, og vi elsker hende for det.
I en verden, hvor vi konstant mødes af omskiftelighed og forandring, er det rart at have noget at regne med: Victoria ser sur ud på billeder!

Men alligevel smeltede vore hjerter på stribe, da David Beckham i søndags uploadede billedet ovenfor på sin facebook-profil (med 27 millioner følgere) af sin storsmilende hustru med teksten 'See, I told you, she smiles!"

Victoria Beckham har tidligere udtalt, at hun selv synes, hun ligner en ko på billeder, men før hun blev et modeikon, smilede hun nu en del mere.
Se flere af Victoria Beckhams fortids-smil i galleriet.

Smilende Victoria Beckham

Relaterede artikler