Start planlægningen af din næste pigefest: Nu kan du få Sex and the City-slik

Foto: All Over Press

Hvis du har set 'Sex and the City', har du sikkert altid drømt om at gå i Carrie Bradshaws fashionable fodspor - og nu kan det næsten lade sig gøre for en slik!

Med sliknyhederne fra Sweet Saba kan du nemlig pynte op til din næste fest i bedste 'Sex and the City'-stil og give dine veninder den ultimative girly oplevelse med søde udgaver af Carries berømte, blå bryllypsstiletter fra Manolo Blahnik, de famøse lyserøde Jimmy Choos eller den ikoniske 'Carrie'-halskæde - og det hele er lige til at spise!

Læs også: Carrie Bradshaws 20 bedste stilråd

De søde sager er meget detaljerede, og du kan endda sætte tænderne i den gule break-up post-it, som Carrie modtog fra John Berger med teksten 'Im sorry. I can't. Don't hate me' – som (forhåbentlig) smager bedre end den lyder...

Slikproducenten, Sweet Saba, der laver den fashionable slik i hånden, har lanceret den nye slik-kollektion i samarbejde med den populære Instagram-profil @Everyoutfitonsatc, der som navnet antyder, viser de bedste outfits fra ’Sex and the City’.

Og for nylig offentliggjorde Instagramprofilen de første billeder af de fire sukkersøde items:

I et interview til Vogue fortæller ejeren af Sweet Saba, hvorfor hun har valgt at lave kopier af lige præcis de fire items fra den ikoniske serie: 

”Jeg tænkte med det samme på de mest ikoniske items, der ikke kun er beklædningsgenstande, men også items som påvirker æstetikken i showet. Selvfølgelig Carries mest berømte sko fra Manolo Blahnik og Jimmy Choo… Men også navnehalskæden som blev mainstream og den gule break-up post-it – symboler på de flygtige trends som vi alle sammen tog til os fra showet”.

Du kan selv købe den fashionable slik på SweetSaba.com, hvor overskuddet fra de søde 'Sex and the City'-items går direkte til David Sheldrick Wildlife Trust, som er en af Kristen Davis aka Charlotte Yorks yndlings velgørenhedsorganisationer - Whats not to like? 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Udover Manolo Blahnik stilletterne er der mange ikoniske stiløjeblikke i 'Sex and the City'-serien, som har været med til at starte nye trends, blandt andet Carries lyserøde tylskørt fra introscenen, hendes brug af de vovede croptops og hendes forkærlighed for store blomster. 
 
Vi har samlet 27 af de mest ikoniske stiløjeblikke, som vi husker bedst fra Carrie Bradshaw i galleriet nedenfor: 
 

Carrie Bradshaw 27 mest ikoniske outfits gennem tiden

Relaterede artikler