Dobbeltgænger Selv Rihanna synes, at denne lille pige ligner hendes dobbeltgænger

Foto: MEGA

Man skulle måske tro, der skulle meget til at chokere den 31-årige Barbados-fødte sangerinde og modedesigner, Rihanna, der trods alt har set en del igennem årene som A-list-celebrity.

Sandheden er dog, at en 7-årig pige ved navn Ala’a Skyy var alt, der skulle til for at få sangstjernen til at tabe kæben.

Rihanna har nemlig netop delt et billede af den lille pige på sin Instagram-profil med teksten: ”Jeg tabte næsten min telefon. Hvordan?”

Her er altså ikke tale om et billede fra den populære Faceapp - der ellers er godt i gang med at gøre alle enten ældre eller yngre at se på – nej, her er tvært imod tale om en vaskeægte look-a-like.

Vi måtte da også spærre øjnene op en ekstra gang, da vi så billedet af Ala’a Skyy, der i sandhed ligner sangerinden til forveksling:

Ved første øjekast ville man nok tro, at der var tale om mor og datter, hvis man så Rihanna og Ala’a Skyy - eller at de to som minimum delte blod på anden vis. Men selvom man skulle tro, det var løgn, kender Rihanna og Ala’a Skyy ikke hinanden.

Læs også: 19 kendisser, der er gudforældre til andre kendisser eller deres børn.

Det var Ala’a Skyys mor, Bria, der i første omgang delte billedet af sin smukke datter på Instagram, hvor hun arbejder for at fremme sin 7-årige datters karriere som model og skuespillerinde. Der gik dog ikke længe, før Rihanna så billedet, og derefter delte sangerinden det selv med sine 73,5 millioner Instagram-følgere – og de er mindst lige så chokerede som Rihanna selv.

Nogle er bare overraskede over den slående lighed, mens andre straks ser muligheder i dobbeltgængeren: ”Brug hende som model for dit brand”, ”Nu kan du starte en børnekollektion”, lyder det fra flere af Rihannas fans, der vil se den lille mini-me som model for Rihannas brand, Fenty. Vi glæder os i til at se, om Rihanna vil gøre brug af forslaget.

Psst! Selvom man skulle tro det, er Rihanna ikke mor til Ala'a  - der er dog flere kendismødre, der har en lille mini-me i form af deres døtre, der ligner dem på en prik. Se bare i galleriet herunder: 

Kendte mødre og døtre, der ligner hinanden på en prik

Relaterede artikler