Surprise Se Jennifer Aniston overraske dedikerede Friends-fans på settet

Foto: YouTube

Vi måbede over hendes lange lokker, hendes stilfulde smag og hendes humør tilbage i 90’erne, og i dag måber vi stadig. Jennifer Aniston ér og bliver et ikon, som vi beundrer, og fik vi chancen for at møde hende, ville vi takke ja med det samme.

Den chance fik en række dedikerede Friends-fans for nyligt, da de var på rundtur i Warner Brothers Studios i Los Angeles, hvor hitserien er optaget.   

Hvad ville du gøre, hvis du en helt tilfældig dag satte dig i en knap så tilfældig sofa og ud af det blå dukkede dit store Friends-crush frem? Skrige? Måske. Græde? Tja, det kunne godt tænkes. Blive helt stille? Vi ved det ikke.

Jennifer Aniston var for nyligt gæsteværtinde på The Ellen DeGeneres Show, og nu hvor hun alligevel var i nabolaget, slog hun (sammen med et videohold fra Ellens show) et smut forbi Friends-settet, idet det var 10 år siden, hun sidst havde været der. Settet står stadig, som det gjorde tilbage i Friends-tiden, fordi gæster kan komme på rundtur og få taget et billede i den famøse orange sofa, som vi alle kender fra Central Perk – caféen, hvor Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica og Chandler tilbragte det meste af deres fritid (og for nogens vedkommende arbejdstid).   

Læs også: De 9 vildeste gaver Kanye nogensinde har givet Kim

Aniston benyttede dog ikke kun tiden på selv at luske rundt; hun overraskede – eller nærmere forskrækkede – også en række fans, der i al sin stilhed blot ville have taget et billede af dem for et forevige deres tur til LA.

Men vi tror nu ikke, de havde noget imod den lille overraskelse, for der var både skrig, skrål, gråd og komplet stilhed, da Aniston hoppede frem fra sit skjul bag sofaen.

Se videoen her.

Psst! Synes du også, Jen ser lige så skøn ud som altid? Vi kigger tilbage på hendes mange fantastiske looks fra 2000 til 2020 i galleriet herunder.

Noget siger os, at den tidligere Friends-stjerne godt kan lide farven sort...

Jennifer Aniston fra 2000 til 2020

Relaterede artikler