Blake + Ryan Se det seneste billede i Ryan Reynolds og Blake Livelys on-going 'online-trolling'

Foto: MEGA

Man siger, at humor er vigtigt i et forhold, og det er bestemt en ingrediens, der er meget af i Blake Livelys og Ryan Reynolds ægteskab.

Her på redaktionen ELLEsker vi skuespillerparret, og det er især på grund af deres gentagne, små drillerier på de sociale medier, hvor de skiftevis får ram på hinanden. 

For nylig var det så Ryan, som var hurtig på tasterne... 

Læs også: Blake Lively er tilbage i skoleuniform a la Serena van der Woodsen. 

I forbindelse med promoveringen af sin nye film ’A simple Favor’ postede Blake et opsigtsvækkende billede af sig selv på Instagram, hvor hun poserer helt tæt op ad en nøgen mand i bedste girl boss stil. Hun er fuld påklædt - i et jakkesæt naturligvis - og spreder mandens ben ud til siderne, mens hun kigger skarpt ind i kameralinsen. I billedteksten står der kort og kontant: ”It’s my turn”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billedet var ikke længe om at fange Ryan Reynolds opmærksomhed, som i en kæk kommentar svarede: ”He seems nice” – ret morsomt, hvis I spørger os!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som sagt så er det ikke første gang, at stjerneparret prikker til hinanden på de sociale medier.

Husker I eksempelvis, da Ryan i anledning af Blakes 30-års fødselsdag postede dette billede, hvor halvdelen af hendes ansigt var skåret væk? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eller Blakes efterfølgende "hævn" på Ryans fødselsdag blot et par måneder senere, hvor hun lavede en lignende prank, som inkluderede en anden lækker Mr. Ryan. 

 
 
 
 

Der var også dengang, hvor Ryan postede dette næsten ugenkendelige billede af Blake under indspilningen til filmen "The Rhythm Section" med ordene "#nofilter". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lad os heller ikke glemme, da Blake kommenterede på, hvor "stor" Ryan var på siden af denne lastbil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selv de mere alvorlige emner takles af parret med en god portion humor, som dengang Ryan lukkede ned for alle skilsmisserygterne en gang for alle med dette opslag:

Vi er næppe de eneste, der synes, det har været morsomt at følge med i Hollywood-parrets drillerier på de sociale medier, og vi kan kun håbe på, at deres deres ”ping pong” fortsætter!

I galleriet har vi samlet 13 øjeblikke af det skønne par - for de er nemlig ikke kun sjove! De er i den grad også søde og stilbevidste at se på.

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Relaterede artikler