Cuteness overload Se de søde Kardashian-Jenner ”triplets"

Foto: @kimkardashian

Kardashian-Jenner klanen deler ihærdigt ud af deres privatliv i reality showet ”Keeping up With The Kardashians” såvel som på de sociale medier – og dette gælder heldigvis også billeder af de yngste medlemmer af familien. Søstrenes respektive Instagram-profiler bugner nemlig af søde babybilleder, og vi ELLEsker det!

Forleden dag fik Kim Kardashian så endnu engang vores hjerter til at smelte, da hun delte et bedårende gruppebillede af babyerne Chicago West, True Thompson og Stormi Webster på Instagram.

Læs også: Se baby Norths imponerende designer-garderobe.

I billedteksten skrev hun: ”the triplets”, hvilket refererede til, at de søde babyer kun er få måneder fra hinanden aldersmæssigt. Man kan da heller ikke fornægte, at de tre kusiner deler mange af de samme træk, hvorfor ”trillingerne” som samlet betegnelse ikke synes at ramme helt ved siden af.

Det søde billede, som Kim Kardashian delte af de tre kusiner. Foto: Instagram @kimkardashian

Det søde billede, som Kim Kardashian delte af de tre kusiner.

Den ældste af pigerne er Kims datter, Chicago (yderst til venstre), som blev født af en rugemor i januar 2018. Den næste i rækken er Kylie Jenners baby, Stormi (yderst til højre), som meget hemmelighedsfuldt kom til verden i februar 2018. Den yngste i flokken er dermed Khloe Kardashians datter, True (i midten), som blev budt velkommen et par måneder senere i april 2018.

Se alle de søde billeder af ”the triplets” ved at swipe rundt i galleriet… 

The Kardashian triplets

Relaterede artikler