Fødselsdagsparade Se alle kendisserne, der overraskede Kourtney Kardashian med corona-fødselsdagsparade

Foto: Instagram

Det er en underlig følelse at have fødselsdag eller skulle fejre en af sine kære for tiden, idet kampen mod coronavirussen kræver social distance. Man må ikke samles med sin familie og venner, og folk finder derfor på alle mulige kreative kompromiser til fejring.

Det gjorde Kardashian-søstrene i den grad også, da storesøster Kourtney Kardashian den 18. april 2020 fyldte 41 år.

Familien plejer som bekendt at holde nogle kæmpe, ekstravagante og overdådige fødselsdage for sig selv eller hinanden - ja faktisk fejrer de alt, hvad der fejres kan, hvilket i den grad blev manifesteret med Kylies 'eyeball party', der blev afholdt i anledningen af hendes veloverståede øjenlaseroperation, som vi blev inviteret med indenfor til i det seneste afsnit Keeping Up With The Kardashians - men kravet om social distance gælder altså også, selv om man hedder Kardashian til efternavn. 

Kourtneys familie, der blandt andet består af søstrene Kim, Khloé, Kendall og Kylie, synes dog, det var synd for Kourtney, hvis hun slet ikke skulle fejres på sin 41-års fødselsdag.

Derfor arrangerede de lørdag den 18. april en fødselsdagsparade af SUV’ere, sammen med alle Kourtneys tætte venner og familie, og hele vejen i det indhegende område i Calabasas, hvor Kourtney bor med sine børn Mason, Penelope og Reign, var spækket med dyre biler og glade venner.

Læs også: 9 vilde kendistransformationer, du skal se, før du tror dem

Udover Kardashian/Jenner-klanen deltog (blandt mange andre) også Tristan Thompson, der er far til Khloés datter True, familievennerne Stephanie Shepherd og Tracy Romulus samt datteren Ryan, der er BFFs med North West og Cici Bussey, der er kusine til Kardashian-søstrenes afdøde far. 

Sikke en fejring! Og godt at der kommer positive og nytænkende ting ud af denne verdensomspændte pandemi.

Se alle videoklippene fra fødselsdagsparaden herunder - og søstrenes søde Instagram-hyldest af Kourtney. 

Relaterede artikler